Table | Card | RUSMARC | |
Allowed Actions: –
Action 'Read' will be available if you login or access site from another network
Group: Anonymous Network: Internet |
Annotation
Объектом исследования является ООО «Петровтранс». Целью выпускной квалификационной работы является разработка рекомендаций по повышению эффективности погрузочно-разгрузочных работ при перевозке пищевых наливных грузов. На основе проведенных исследований в ООО «Петровтранс» были выделены основные этапы погрузочно-разгрузочных работ при перевозке пищевых наливных грузов. Были разработаны меры по сокращению временных затрат на погрузочно-разгрузочные работы и выявлено, что этапом, требующим наибольшее количество времени на подготовку и реализацию данных работ является очистка цистерны. Предложены рекомендации по установке СИП-мойки для по-вешения эффективности деятельности предприятия. Реализация мер по установке системы очистки цистерны сократит затраты времени на погрузочно-разгрузочный комплекс работ на предприятии, тем самым увеличит количество рейсов по перевозке пищевых наливных грузов.
The object of the study is LLC "Petrovtrans". The purpose of the graduate qualification work is to create recommendations to improve the efficiency of loading and unloading operations during the transportation of food and liquid cargoes. On the basis of the conducted researches in LLC «Petrovtrans» the main stages of loading and unloading operations during the transportation of food and liquid cargoes have been allocated. Measures have been developed to reduce the time spent on loading and unloading operations. It was found that the stage that requires the most time for the preparation and implementation of these works is the cleaning of the tank. The recommendations have been proposed for the installation of a CIP-washing to improve the efficiency of the company. The implementation of measures to install the tank cleaning system will reduce the time spent on loading and unloading complex of works at the company; thereby it will increase the number of runs for the transporta-tion of food and liquid cargoes.
Document access rights
Network | User group | Action | ||||
---|---|---|---|---|---|---|
ILC SPbPU Local Network | All | |||||
Internet | Authorized users SPbPU | |||||
Internet | Anonymous |
Usage statistics
Access count: 14
Last 30 days: 0 Detailed usage statistics |