Table | Card | RUSMARC | |
Allowed Actions: –
Action 'Read' will be available if you login or access site from another network
Group: Anonymous Network: Internet |
Annotation
Данная работа посвящена организации производственно-торговой деятельности и проектированию кафе итальянской кухни в Центральном районе г. Санкт-Петербурга Задачи, которые были решены в ходе работы: 1. проведен анализ рынка и составлена производственная программа, согласно которой количество посетителей за день будет равняться 562, а число реализуемых блюд – 1971 шт; 2. разработано меню, включающее следующие группы блюд: холодные закуски, основные блюда, супы, пицца, кондитерские изделия, сладкие блюда, горячие и холодные напитки, паста, паэлья и ризотто; 3. рассчитаны площади производственных помещений: Доготовочный цех – 7,1 м2; Горячий и холодный цеха – 19,0 м2; Цех мучных выпечных изделий – 9,2 м2; Моечная столовой и кухонной посуды – 19,6 м2; Моечная кухонной посуды цеха мучных выпечных изделий – 3,3 м2; 4. сформировано штатное расписание, включившее 33 сотрудника; 5. составлен перечень норм и мероприятий для создания безопасных, комфортных условий работы; 6. рассчитаны основные экономические параметры, показавшие, что: размер чистой прибыли по отношению к товарообороту будет равен 9,12 %; срок окупаемости предприятия составит 3,24 года.
The given work is devoted to organization of production and trading activities of the cafй of Italian cuisine at the Central district of St. Petersburg. The research set the following goals: 1. a market analysis has been carried out and a production program has been drawn up, according to which the number of visitors per day will be 562, and the number of dishes sold - 1971; 2. a menu has been developed that includes the following groups of dishes: cold appetizers, main dishes, soups, pizza, confectionery, sweet dishes, hot and cold drinks, pasta, paella and risotto; 3. calculated area of industrial premises: pre-production workshop - 7.1 m2; hot and cold workshops - 19.0 m2; shop of flour baked goods - 9.2 m2; washing room for dining and kitchen utensils - 19.6 m2; washing of kitchen utensils of the flour baking products workshop - 3.3 m2; 4. formed the staffing table, which included 33 employees; 5. compiled a list of norms and measures to create safe, comfortable working conditions; 6. the basic economic parameters are calculated, showing that: the amount of net profit in relation to the turnover will be equal to 9.12%; the payback period of the enterprise will be 3.24 years.
Document access rights
Network | User group | Action | ||||
---|---|---|---|---|---|---|
ILC SPbPU Local Network | All | |||||
Internet | Authorized users SPbPU | |||||
Internet | Anonymous |
Table of Contents
- Листы и виды
- Модель
- Листы и виды
- Модель
Usage statistics
Access count: 19
Last 30 days: 0 Detailed usage statistics |