Table | Card | RUSMARC | |
Allowed Actions: –
Action 'Read' will be available if you login or access site from another network
Action 'Download' will be available if you login or access site from another network
Group: Anonymous Network: Internet |
Annotation
Тема выпускной квалификационной работы: «Оценка профессионального риска работника установки по фильтрации сахарного сиропа на заводе по производству безалкогольных напитков». Данная работа посвящена выявлению и оценке профессионального риска для работника нового, ранее не используемого, оборудования. Целью выпускной квалификационной работы является проведение оценки профессионального риска для работника установки по фильтрации сахарного сиропа. Задачи, которые решались в процессе работы: • анализ методов оценки профессионального риска и выбор методики для оценки нового рабочего места; • описание технологического процесса на предприятии и идентифика-ция рисков для работника сиропного отделения; • расчет профессионального риска и разработка рекомендаций по управлению рисками. Объектом исследования являются условия труда работника сиропного от-деления. Предметом исследования является оценка профессионального риска. Методы исследования, которые использовались для решения поставлен-ных задач выпускной квалификационной работы: изучение литературы, анализ, описание, расчет. Результатом данной работы являются матрица рисков для работника, обслуживающего установку по фильтрации сахарного сиропа, а также рекомендации по снижению профессионального риска этого сотрудника.
The subject of the graduate qualification work is «Assessment of the professional risk of an employee of a sugar syrup filtration unit at a factory to produce soft drinks». The given work is devoted to identification and assessment of professional risk for an employee of new, previously unused equipment. The purpose of this graduate qualification work is conducting an occupational risk evaluation for an employee of a sugar syrup filtration unit. The work set the following goals: • analysis of risk assessment techniques and selection of methods for evaluating a new workplace; • description of the technological process at the enterprise and identification of risks for the employee of the syrup department; • calculation of professional risk and development of recommendations for risk management. The object of the study is the working conditions of the employee syrup division. The subject of the study is the assessment of occupational risk. Research methods that were used to solve the tasks of the graduate qualification work: literature, analysis, description, calculation. The result of this work is a risk matrix for the employee servicing the sugar syrup filtration equipment, as well as recommendations for reducing risks of this employee.
Document access rights
Network | User group | Action | ||||
---|---|---|---|---|---|---|
ILC SPbPU Local Network | All |
![]() ![]() ![]() |
||||
Internet | Authorized users SPbPU |
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
Internet | Anonymous |
Usage statistics
|
Access count: 40
Last 30 days: 0 Detailed usage statistics |