Table | Card | RUSMARC | |
Allowed Actions: –
Action 'Read' will be available if you login or access site from another network
Action 'Download' will be available if you login or access site from another network
Group: Anonymous Network: Internet |
Annotation
Результатом выполнения выпускной квалификационной работы явился проект кафе русской кухни на 70 мест в г. Санкт-Петербурге. Проект предлагается к внедрению на первом этаже жилого дома по адресу: пр. Славы, 43/49. В ходе проведения маркетинговых исследований выявлен потенциальный контингент кафе, проанализированы конкуренты и разработана концепция. Расчет производственной программы показал, что пропускная способность кафе за день составит 421 чел., производственная мощность – 1574 блюд/день. Разработано меню кафе, в котором представлены блюда русской кухни. Выполнены технологические расчеты функциональных групп помещений: складских, производственных, вспомогательных и помещений для потребителей. На основании произведенных расчетов и с учетом действующего плана арендуемого помещения площадью 275 м2 разработано планировочное решение кафе. Приведена схема управления предприятием, составлено штатное расписание и разработан двухнедельных график выхода на работу 31 сотрудника. Составлены должностная инструкция на повара холодного цеха, стандарт на процедуру предоставления счета и список потенциальных поставщиков. Разработаны меры по обеспечению комфортных условий труда в производственных помещениях кафе и меры противопожарной безопасности. Произведен расчет основных экономических показателей. Полученные положительные финансовые результаты, небольшой срок окупаемости проекта (два года и шесть месяцев) свидетельствуют о том, что предлагаемые мероприятия рентабельны, они позволят открыть новое кафе, которое будет успешно функционировать и приносить прибыль.
The result of the graduate qualification work is the project of a Russian cui-sine cafe with 70 seats in St. Petersburg. The project is proposed for implementa-tion on the ground floor of a residential building at the address: prospect Slavy 43/49. In the course of conducting marketing research, the potential contingent of the cafe was identified, competitors were analyzed, and the concept was devel-oped. The calculation of the production program showed that the throughput ca-pacity of the cafe per day is 421 people, production capacity ‒ 1574 dishes per day. The menu was developed, which presents dishes of Russian cuisine. Techno-logical calculations of functional groups of premises: storage, production, auxil-iary and premises for consumers, were performed. Based on the calculations and taking into account the current plan of the leased premises with an area of 275 sq.m., a cafe planning solution was developed. The enterprise management scheme was presented, the staffing table was compiled, and the two-week work schedule for 31 employees was developed. The job profile of a cook of the cold shop, the standard for the procedure for submit-ting an invoice and a list of potential suppliers were drawn up. Measures to ensure comfortable working conditions in the production prem-ises of the cafe and fire safety measures were developed The calculation of the main economic indicators was made. The obtained positive financial results, a short payback period of the project (two years and six months) indicate that the proposed activities are cost-effective, they will open a new cafe that will successfully function and generate profit.
Document access rights
Network | User group | Action | ||||
---|---|---|---|---|---|---|
ILC SPbPU Local Network | All | |||||
Internet | Authorized users SPbPU | |||||
Internet | Anonymous |
Table of Contents
- Листы и виды
- 1СПБ_к50
- Листы и виды
- 2СПБ_к20 (2)
Usage statistics
Access count: 12
Last 30 days: 0 Detailed usage statistics |