Table | Card | RUSMARC | |
Allowed Actions: –
Action 'Read' will be available if you login or access site from another network
Group: Anonymous Network: Internet |
Annotation
Тема выпускной квалификационной работы: “Анализ и оценка экспортного потенциала на примере «Volko Molko»”. Данная работа посвящена исследованию экспортного потенциала выбранного производства веганской продукии ООО «Volko Molko». Задачи, которые решались в ходе исследования: - изучить понятие «экспортный потенциал предприятия», рассмотреть его факторы, основные методики и подходы; - исследовать мировой и российский рынок выбранной продукции; - провести анализ и оценку экспортного потенциала предприятия по выбранным методикам, выявить их достоинства и недостатки; - разработать мероприятия по усовершенствованию экспортного потенциала предприятия. Для полной оценки экспортного потенциала предприятия было рассмотрено несколько методов, так как в каждом из рассмотренных мной методик есть свои преимущества и недостатки. Было использовано 3 методики оценки экспортного потенциала предприятия ООО «Volko Molko»: Е.В. Васильевой и А.Б. Михайлова, С.А. Дубкова и экспертный подход. Развитие экспортного потенциала предприятия – важный фактор его деятельности. Поэтому для увеличения экспортного потенциала компании ООО «Volko Molko» следует увеличить и внутренний экспортный потенциал, и внешний. В результате была разработана стратегия развития экспортного потенциала предприятия на основе внутреннего и внешнего экспортного потенциала.
The subject of the graduate qualification work is “Analysis and assessment for example «Volko Molko»”. This work is devoted to the study of the export potential of the selected production of vegan products of «Volko Molko». The research set the following goals: - to study the concept of "export potential of the enterprise" and consider its factors, basic techniques and approaches; - analysis of the world and domestic market of vegan products; - to analyze and evaluate the export potential of the enterprise according to the selected methods, to identify their advantages and disadvantages; - to develop measures to improve the export potential of the enterprise. I reviewed several methods and identified their advantages and disadvantages. Therefore, I used 3 methods for assessing the export potential of the enterprise «Volko Molko»: E.V. Vasilyevoi and A.B. Mikhailova, S.A. Dubkova and expert approach. The development of the export potential of the enterprise is an important factor in its activities. Therefore, in order to increase both internal and external export potential should be increased. As a result, a strategy was developed to develop the export potential of the enterprise based on internal and external export potential.
Document access rights
Network | User group | Action | ||||
---|---|---|---|---|---|---|
ILC SPbPU Local Network | All | |||||
Internet | Authorized users SPbPU | |||||
Internet | Anonymous |
Usage statistics
Access count: 26
Last 30 days: 0 Detailed usage statistics |