Table | Card | RUSMARC | |
Allowed Actions: –
Action 'Read' will be available if you login or access site from another network
Group: Anonymous Network: Internet |
Annotation
Тема выпускной квалификационной работы: Организация производственно-торговой деятельности Бургерной №1 по адресу: г. СанктПетербург, ул. Социалистическая, д 21. В данной выпускной квалификационной работе обосновывается целесообразность организации кафе «Бургерная #1» на 100 посадочных мест в Центральном районе Санкт-Петербурга на арендуемой площади 316 м2 . Согласно производственной программе было определено, что за 1 день работы кафе реализуется 1919 блюд. Максимальный час загруженности зала с 20:00 до 21:00. Учитывая специфику предприятия, было составлено оригинальное и разнообразное меню, включающее широкий ассортимент бургеров, стейков, шавермы и холодных закусок. Работа предприятия запланирована на полуфабрикатах. Для предприятия было рассчитано необходимое для работы оборудование и определены площади производственных помещений: горячий цех – 21 м2; холодный цех – 7,5 м2; мучной цех – 11 м2; доготовочный цех – 9 м2. Разработан план предприятия с расстановкой оборудования. Учтѐн аспект обеспечения безопасности деятельности предприятия. Были рассчитаны основные экономические показатели хозяйственной деятельности. Товарооборот составил – 100356 тысяч рублей в год; заработная плата работников предприятия – 20066 тысяч рублей, издержки производства – 36882 тысяч рублей, а чистая прибыль – 7880 тысяч рублей. Исходя из расчетов, было выявлено, что предприятие окупится в течение 5 лет.
Subject of the final qualifying work: Organization of production and trade activities of the Burger shop No. 1 at the address: Saint Petersburg, ul. socialist, d 21. In this final qualifying work, the expediency of organizing a cafe "Burger #1" for 100 seats in the Central district of St. Petersburg on a leased area of 316 m2 is justified. According to the production program, it was determined that for 1 day of operation of the cafe, 1,919 dishes are sold. The maximum hour of occupancy of the hall is from 20: 00 to 21: 00. Taking into account the specifics of the company, an original and varied menu was created, including a wide range of burgers, steaks, Shawarma and cold snacks. The company's work is planned on semi-finished products. For the company was calculated the necessary equipment and the production area: hot shop – 21 m2; cool shop – 7,5 m2; pastry shop – 11 m2; semiproduct shop – 9 m2. An enterprise plan with equipment placement was developed. The aspect of ensuring the safety of the company's activities is taken into account. The main economic indicators of economic activity were calculated. The turnover amounted to 100,356 thousand rubles a year; the salary of employees of the enterprise – 20066 thousand rubles, production costs - 36,882 thousand rubles, and net profit – 7880 thousand rubles. Based on the calculations, it was found that the company will pay for itself within 5 years.
Document access rights
Network | User group | Action | ||||
---|---|---|---|---|---|---|
ILC SPbPU Local Network | All | |||||
Internet | Authorized users SPbPU | |||||
Internet | Anonymous |
Table of Contents
- Листы и виды
- 2 вариант — копия-Model
- Листы и виды
- 2 вариант — копия-Model
Usage statistics
Access count: 18
Last 30 days: 0 Detailed usage statistics |