Table | Card | RUSMARC | |
Allowed Actions: –
Action 'Read' will be available if you login or access site from another network
Group: Anonymous Network: Internet |
Annotation
Тема выпускной квалификационной работы: Организация производственно-торговой деятельности тематического кафе на 50 мест в Василеостровском районе г. Санкт-Петербурга. Целью данной выпускной квалификационной работы является проектирование тематического кафе на 50 посадочных мест в Василеостровском районе. Задачи, которые решались в ходе выпускной квалификационной работы: 1. Анализирование рынка сферы деятельности тематического кафе 2. Разработка организационно-технологического раздела 3. Разработка организационной структуры управления тематического кафе и должностных инструкций 4. Разработка мер по обеспечению пожарной безопасности мероприятий по обеспечению безопасных и комфортных условия труда в кафе, и 5. Произвести расчеты основных показателей производственно-торговой деятельности кафе. 6. Разработка плана предприятия общественного питания с расстановкой технологического оборудования и плана горячего цеха с монтажными при-вязками Проектируемое предприятие тематического кафе под названием «В норе у Хоббита» на 50 посадочных мест, планируется открыть в Василеостровском районе, на 1ой линии васильевского острова дом 44. Василеостровский район территориально расположен в исторической части города. Здесь находятся не только жилые и коммерческие объекты, но и огромное количество зданий, являющихся культурным наследием страны. Предполагаемое кафе размещено вблизи нескольких станций метро: Василе-островская и Спортивная 2. По 1ой линии В.О. располагаются жилые дома, множество офисов, театр, школа, филиал университета, банки, салоны красоты, а также всевозможные магазины. Для подсчёта количества необходимых сотрудников было разработано штатное расписание, а также график выхода персонала на работу. Отдельное внимание было уделено мерам по обеспечению безопасных и комфортных условий труда, а также пожарной безопасности объекта. Для обоснования экономической целесообразности проекта были представлены расчёты основных показателей производственно-торговой деятельности кафе.
The purpose of this final qualification work is to design a themed cafe with 50 seats in the Vasileostrovsky district. Tasks that were solved during the final qualification work: 1. Market analyzation of the sphere of activity of a themed cafe 2. Development of the organizational and technological section 3. Development of the organizational structure of the management of the themed cafe and job descriptions 4. Development safety program activities and comfortable working condi-tions in the enterprise and measures to ensure fire safety 5. Making calculations of the main indicators of production and trading activ-ities of the cafe. 6. Development of the plan of the catering enterprise with the placement of technological equipment and the plan of the hot shop with mounting bindings The project enterprise of a themed cafe called "In the Hobbit's hole" with 50 seats is planned to open in the Vasileostrovsky district, on the 1st line of Vasi-lyevsky Island house 44. Vasileostrovsky district is geographically located in the historic area of the city. There are not only residential and commercial facilities, but also a huge number of buildings that are the cultural heritage of the country. The intended cafe is located near several metro stations: Vasileostrovskaya and Sportivnaya 2. On the 1st line of Vasilyevsky Island there are residential buildings, many of-fices, a theater, a school, a branch of the University, banks, beauty salons, and all sorts of shops. In the course of the final qualification work was completed these tasks: built the concept of the cafe "In the Hobbit's hole", carried out the analysis of the en-terprises- analogues, justified the menu structure and developed a range of prod-ucts in the light of specific features and the concept of designed cafe, developed production program and determined the product range, developed the planning and design menu, developed process documents for the main range of products, developed technological scheme of the production process and sales of products in the designed cafe with details of each block of the main flowchart. The staff schedule and work schedule for the company's personnel were de-veloped. We also developed a program to ensure the safety of activities and comfort-able working conditions at the enterprise, as well as measures to ensure fire safe-ty. We have exhausted the numbers of the main indicators of production and trade activities of a cafe specializing in the production and sale of culinary prod-ucts in order to justify the resource potential and draw conclusions about the eco-nomic feasibility and profitability of the projected enterprise.
Document access rights
Network | User group | Action | ||||
---|---|---|---|---|---|---|
ILC SPbPU Local Network | All |
![]() |
||||
External organizations N2 | All |
![]() |
||||
External organizations N1 | All | |||||
Internet | Authorized users SPbPU |
![]() |
||||
Internet | Authorized users (not from SPbPU, N2) |
![]() |
||||
Internet | Authorized users (not from SPbPU, N1) | |||||
![]() |
Internet | Anonymous |
Usage statistics
|
Access count: 29
Last 30 days: 0 Detailed usage statistics |