Table | Card | RUSMARC | |
Allowed Actions: –
Action 'Read' will be available if you login or access site from another network
Group: Anonymous Network: Internet |
Annotation
Данная работа посвящена организации производственно-торговой деятельности мясного ресторана, которое планируется расположить в отдельно стоящем здании площадью 240 м2. В ходе работы был проведен анализ рынка сферы деятельности ресторанов, кафе; обосновано число посадочных мест в ресторане – 50 и режим работы с 12:00 до 24:00 час. В производственной программе определено плановое количество реализуемых блюд – 1147, разработано меню со свободным выбором блюд мясного ресторана, технологическая документация. Произведены расчеты складских, производственных, торговых и вспомогательных помещений; на их основании разработано планировочное решение ресторана. В работе представлено штатное расписание и график выхода на работу персонала, по расчетам приняты 29 сотрудника, в том числе 13 производ-ственных работников и 12 человек обслуживающего персонала. Разработаны мероприятия по обеспечению безопасных условий труда для работников, меры противопожарной безопасности.
This work is devoted to the organization of production and trading activities of a meat restaurant, which is planned to be located in a separate building with an area of 240 m2. In the course of the work, a market analysis of the sphere of activity of restaurants and cafes was carried out; the number of seats in the restaurant was justified - 50 and the working hours from 12:00 to 24:00. In the production program, the planned number of sold dishes is determined - 1147, a menu with a free choice of meat restaurant dishes, and technological documentation are developed. The calculations of warehouse, production, trade and auxiliary premises; based on them, a planning solution of the restaurant was developed. The work presents the staffing schedule and the schedule for staff to enter the work, according to the calculations, 29 employees were accepted, including 13 production workers and 12 personnel. Measures have been developed to ensure safe working conditions for workers, fire safety measures.
Document access rights
Network | User group | Action | ||||
---|---|---|---|---|---|---|
ILC SPbPU Local Network | All | |||||
Internet | Authorized users SPbPU | |||||
Internet | Anonymous |
Table of Contents
- Листы и виды
- 1СПБ_к50
- Листы и виды
- 2СПБ_к20 (2)
Usage statistics
Access count: 13
Last 30 days: 0 Detailed usage statistics |