Table | Card | RUSMARC | |
Allowed Actions: –
Action 'Read' will be available if you login or access site from another network
Group: Anonymous Network: Internet |
Annotation
Ключевая цель работы: создание проекта кафе на 44 места, которое будет расположено в арендуемом помещении с площадью 468 м2. В ходе маркетинговых исследований определен потенциальный контингент потребителей, проведен анализ предполагаемых конкурентов, разработана концепция проектируемого кафе (завтраки, свежая выпечка). В ходе расчетов производственной программы установлено общее количество потребителей в день – 250 человек, а также общее количество выпускаемых блюд в день – 1127 ед. Исходя из сформированной концепции и специализации, разработано меню проектируемого кафе, которое подразделено на сладкие и не сладкие завтраки. Для всего ассортиментного перечня блюд составлена технологическая документация. Представлены схемы производственных процессов и функциональной взаимосвязи помещений. Подготовлено компоновочное решение, рассчитано технологическое оборудование и площади ключевых помещений предприятия. Сформирована комбинированная схема управления проектируемого кафе, штатное расписание и двухнедельный график выхода на работу для 35 сотрудников. Разработан стандарт разговора по телефону и резервирования (отмены резервирования). Представлен перечень источников сырья и продукции кафе. Обеспечение безопасности сотрудников и гостей проектируемого кафе осуществляется за счет разработанного комплекса мер по охране труда. Произведен расчет важнейших экономических показателей кафе. Срок окупаемости проектируемого кафе составит один год и семь месяцев при вложении денежных средств в размере четыре миллиона пятьсот девять тысяч рублей.
The key objective of the work is to create a cafe project for 44 seats, which will be located in a rented facility with an area of 468 m2. During the marketing research we defined the potential consumer contingent, analyzed the supposed competitors, developed the concept of the designed cafe (breakfasts, fresh pastries). The calculations of the production program set the total number of consumers per day – 250 people, as well as the total number of manufactured dishes per day – 1127 units. Based on the concept and specialization, developed a menu projected cafe, which is divided into sweet and non-sweet breakfast. For the entire assortment list of dishes made technological documentation. The scheme of production processes and functional relationship of the premises. Prepared layout solution, calculated technological equipment and the area of the key premises of the enterprise.A combined management scheme of the projected cafe, staff schedule and a two-week schedule for 35 employees. A standard for phone calls and reservation (cancelation of reservations) was developed. Presented a list of sources of raw materials and products cafe. The provision of security of employees and guests of the projected cafe is carried out at the expense of the developed complex of measures for labor protection. The calculation of the most important economic indicators of the cafe. Payback period of the projected cafe will be one year and seven months at an investment of four million five hundred and nine thousand rubles.
Document access rights
Network | User group | Action | ||||
---|---|---|---|---|---|---|
ILC SPbPU Local Network | All | |||||
Internet | Authorized users SPbPU | |||||
Internet | Anonymous |
Table of Contents
- Листы и виды
- Модель
- Листы и виды
- Модель
Usage statistics
Access count: 6
Last 30 days: 0 Detailed usage statistics |