Table | Card | RUSMARC | |
Allowed Actions: –
Action 'Read' will be available if you login or access site from another network
Group: Anonymous Network: Internet |
Annotation
Основной целью работы является технологическое проектирование кафе на 60 мест. Для этого был проведен анализ рынка услуг предприятия: установлен его потенциальный контингент, определены возможные конкуренты, разработана концепция, составлена производственная программа. Количество потребителей за день составит 417 чел. Плановый выпуск блюд составит 984 единицы. Во втором разделе разработано меню со свободным выбором блюд, а также карта напитков. На основной ассортимент продукции составлена нормативно-технологическая документация. Произведены технологические расчеты оборудования и определены площади основных помещений кафе. Планировочное решение кафе размещено на действующем плане выбранного помещения площадью 200 м2. В третьем разделе определена структура управления предприятием, представлено штатное расписание и разработан двухнедельный график выхода на работу. В четвертом разделе разработаны мероприятия, обеспечивающие безопасные условия труда, меры противопожарной безопасности. В пятом разделе произведен расчет годовых экономических показателей деятельности кафе. Примерный срок окупаемости составит около трех лет. При написании работы использовалась база данных компании «KNRU», программа Microsoft Excel и программа nanoCAD.
The main purpose of the work is the technological design of a cafe with 60 seats. For this purpose, an analysis of the companys services market was carried out: its potential contingent was identified, possible competitors were identified, a concept was developed, and a production program was compiled. The number of consumers per day will be 417 people. The planned output of dishes will be 984 units. In the second section, a menu with a free choice of dishes, as well as a drinks card were developed. The standard technological documentation was compiled for the main product range. Technological calculations of the equipment were made and the areas of the main premises of the cafe were determined. The cafes layout solution is placed on the current plan of the selected premises with an area of 200 m2. In the third section, the structure of enterprise management was defined, the staffing table was presented and a two-week work schedule were developed. In the fourth section, measures were developed to ensure safe working conditions, fire safety measures. In the fifth section, the calculation of the annual economic indicators of the cafes activity was made. The approximate payback period will be about 3 years. When writing the work, the database of the company "KNRU", the Microsoft Excel program and the nanoCAD program were used.
Document access rights
Network | User group | Action | ||||
---|---|---|---|---|---|---|
ILC SPbPU Local Network | All | |||||
Internet | Authorized users SPbPU | |||||
Internet | Anonymous |
Table of Contents
- ВКР Марков0506.pdf
- 00_А1-1СПБ_к50.pdf
- Листы и виды
- 1СПБ_к50
- Листы и виды
- 00_А1-2СПБ_к20 (2).pdf
- Листы и виды
- 2СПБ_к20 (2)
- Листы и виды
Usage statistics
Access count: 1
Last 30 days: 0 Detailed usage statistics |