Table | Card | RUSMARC | |
Allowed Actions: –
Action 'Read' will be available if you login or access site from another network
Group: Anonymous Network: Internet |
Annotation
В первом разделе работы проведен анализ рынка предприятий общественного питания с т.ч. маркетинговые исследования, обоснован потенциальный контингент потребителей, проанализирована конкуренция по предприятиям, разработана концепция ресторана и производственная программа. Во втором разделе разработаны меню ресторана и схемы функциональной взаимосвязи помещений и производственного процесса. Произведены технологические расчеты групп помещений ресторана. В третьем разделе рассмотрены вопросы управления рестораном, а именно, структура управления персоналом и закупками производства. В четвертом разделе рассмотрены правила и требования, обеспечивающие комфортные и безопасные условия труда для персонала. В пятом разделе рассчитаны основные экономические показатели торгово-производственной деятельности ресторана. Окупаемость ресторана составит 3 года и 2 месяца. Проектирование целесообразно. При проведение маркетингового исследования использовалась база объявлений об аренде и продаже недвижимости «Циан». Статистическую обработку экспериментальных данных осуществляли с использованием пакета программы Microsoft Excel. При выполнение графической части использовали пакет программ Au-toCAD.
In the first section of the work, an analysis was made of the market for public catering enterprises, incl. marketing research, substantiation of the potential contingent of consumers, competition by enterprises was analyzed, the concept of a beer restaurant was developed and a production program was developed. In the second section, a menu for a beer restaurant and a diagram of the functional relationship between the premises and the production process were developed. Technological calculations of groups of restaurant premises were made. The third section deals with issues related to restaurant management, namely, in the structure of personnel management and procurement of production. The fourth section discusses the rules and requirements that provide comfortable and safe working conditions for personnel. In the fifth section, the main economic indicators of the trade and production activities of a beer restaurant are calculated. The payback of the restaurant will be 3 year and 2 months. The design is expedient. When conducting marketing research, the following databases were used: the database of advertisements for the lease and sale of real estate «Cian». Statistical processing of experimental data was carried out using the Microsoft Excel package. When performing the graphic part, the AutoCAD software package was used.
Document access rights
Network | User group | Action | ||||
---|---|---|---|---|---|---|
ILC SPbPU Local Network | All | |||||
Internet | Authorized users SPbPU | |||||
Internet | Anonymous |
Table of Contents
- Листы и виды
- РП-100 ТХ-Model
- Листы и виды
- РП-100 ТХ (монтаж)-Model
Usage statistics
Access count: 13
Last 30 days: 8 Detailed usage statistics |