Table | Card | RUSMARC | |
Allowed Actions: –
Action 'Read' will be available if you login or access site from another network
Group: Anonymous Network: Internet |
Annotation
В ходе написания работы использовались базы данных ЦИАН, Яндекс кар-ты, программы Microsoft Excel, Microsoft Word и nanoCAD. В работе проведены маркетинговые исследования: определен основной контингент потребителей кафе-пельменной, выявлены конкуренты, разработана концепция предприятия, обоснована вместимость – 67 мест, установлен режим работы – с 10:00 до 23:00 часов. Рассчитано количество посетителей кафе за день – 395 чел. и количество блюд – 1141. Составлено меню со свободным выбором блюд, обеденное меню и меню комплексных обедов. Разработана технологическая документация на основные блюда. Произведены расчеты мощности и количества оборудования, определе-ны площади помещений и выполнена их компоновка с учетом реального плана арендуемого помещения площадью 353 м2. Определена структура управления, разработано штатное расписание для: поваров, официантов, административного и вспомогательного персонала. Со-ставлены двухнедельный график выхода на работу персонала, должностная ин-струкция официанта и стандарт внешнего вида официанта. Выбраны основные поставщики. Разработаны мероприятия по обеспечению безопасных и комфортных условий в кафе-пельменной, а также мероприятия по повышению пожарной безопасности. Экономический расчеты показывают, что предприятие окупиться в течение двух лет.
In the course of writing the work, the databases of CYAN, Avi-to were used.Real estate, Yandex maps, Microsoft Excel, Microsoft Word and nanoCAD programs. Marketing research was carried out in the work: the main contingent of the dumpling cafe was determined, competitors were identified, the concept of the enter-prise was developed, the capacity of 67 seats was justified, the operating mode was set from 10:00 to 23:00 hours. The calculated number of visitors to the dining room per day is 395 people, and the number of dishes is 1141. A menu with a free choice of dishes, a lunch menu and a menu of complex lunches has been compiled. Technological documentation for the main dishes has been developed. Calculations of the capacity and quantity of equipment were made, the area of the premises was determined and their layout was carried out taking into account the real plan of the leased premises with an area of 351 m2. The management structure is defined, the staffing table is developed. The two-week schedule of staff going to work, the official structure of the waiter and the stand-ard of appearance of the waiter are set. The main suppliers have been selected. Measures have been developed to ensure safe and comfortable conditions in the dumpling cafe, as well as measures to improve fire safety. Economic calculations show that the enterprise will pay off within two years.
Document access rights
Network | User group | Action | ||||
---|---|---|---|---|---|---|
ILC SPbPU Local Network | All | |||||
Internet | Authorized users SPbPU | |||||
Internet | Anonymous |
Usage statistics
Access count: 29
Last 30 days: 20 Detailed usage statistics |