Table | Card | RUSMARC | |
Allowed Actions: –
Action 'Read' will be available if you login or access site from another network
Group: Anonymous Network: Internet |
Annotation
Тема выпускной квалификационной работы: "Организация производственно-торговой деятельности ресторана европейско-азиатской кухни по адресу: Санкт-Петербург, ул. Бухарестская, д. 144 к1а".Цель данной работы: проектирование ресторана европейско-азиатской кухни. В ходе выполнения выпускной квалификационной работы были выполнены следующие задачи:1. Проведен маркетинговый анализ сферы деятельности предприятий общественного питания в выбранном районе. Определено оптимальное местоположение проектируемого ресторана, его контингент посетителей и предприятия-конкуренты. Произведены расчеты производственной программы, где плановое количество потребителей составило 276 человек в день, а также количество реализуемых блюд в день составило 1152.2. Разработано меню с учетом специализации на двух популярнейших кухонь мира и Европы. Составлено планово-расчетное меню, технологические блок-схемы производственного процесса. Произведены технологические расчеты, на основе которых было подобрано необходимое оборудование в производственные, складские помещения3. Составлено штатное расписание и график выхода на работу сотрудников ресторана. Списочная численность составляет 29 человек.4. Составлены правила соблюдения техники безопасности и приняты меря, обеспечивающие пожарную безопасность в здании проектируемого ресторана.5. Проведены экономические расчеты основных показателей производственно-торговой деятельности ресторана, по результатам которого годовой товарооборот составляет 167,5 млн. рублей, чистая прибыль 35 млн рублей. Проектируемый ресторан начнет окупать себя уже через 1,5 года.
The theme of the final qualification work: "Organization of production and trading activities of a restaurant of European-Asian cuisine at the address: St. Petersburg, st. Bukharestskaya, 144 k1a".The purprose of this work: designing a restaurant of European-Asian cuisine. In the course of the final qualification work, the following tasks were perfomed:1. A marketing analysis of the scope of activities of public catering enterprises in the selected area was carried out. The optimal location of the designed restaurant, its contingent of visitors and enterprises-competitors are determined. The production program was calculed, where the planned nimber of consumers was 276 people per day, as well as the number of dishes sold per day was 1152.2. A menu has been developed taking into account specialization in the two most popular cuisines and Europe. Compiledplanning and settlement menu, technological block diagrams of the production process. Technological calculations were made, on the basis of which the nessesary equipment was selected for production and storage facilities.3. A staffing table and a schedule for going to work for restaurant employees have been drawn up. The headcount is 29 people.4. Safety rules have been drawn up and measures have been taken to ensure fire safety in the building of the restaurant being designed.5. Economic calculations of the main indicators of the production and trading activities of the restaurant were carried out, accourding to the results of which the annual turnovet 167.5 million rubles, the net profit is 35 million rubles. The projected restaurant will begin to pay for itself in 1,5 years.
Document access rights
Network | User group | Action | ||||
---|---|---|---|---|---|---|
ILC SPbPU Local Network | All |
![]() |
||||
External organizations N2 | All |
![]() |
||||
External organizations N1 | All | |||||
Internet | Authorized users SPbPU |
![]() |
||||
Internet | Authorized users (not from SPbPU, N2) |
![]() |
||||
Internet | Authorized users (not from SPbPU, N1) | |||||
![]() |
Internet | Anonymous |
Table of Contents
- Листы и виды
- Модель
- Листы и виды
- Модель
Usage statistics
|
Access count: 1
Last 30 days: 0 Detailed usage statistics |