Table | Card | RUSMARC | |
Allowed Actions: –
Action 'Read' will be available if you login or access site from another network
Group: Anonymous Network: Internet |
Annotation
В данной работе было проведено маркетинговое исследование, в результате которого разработана концепция, обоснована вместимость зала – 60 посадочных мест. При проведении маркетингового исследования использовались следующие базы данных: Авито, ЦИАН, Яндекс карты. Было составлено меню, в которое вошли традиционные мексиканские блюда, подобрано технологическое оборудование, отвечающее производственным процессам и расчетам. На основании плана арендуемого помещения было разработано компоновочное решение ресторана, обеспечивающее удобную взаимосвязь между функциональными группами помещений, с учетом нормативных документов. Разработано штатное расписание ресторана, демонстрирующее количество работников и должности. Были предложены мероприятия для обеспечения безопасной работы предприятия, подобрано противопожарное оборудование. Произведена обобщающая оценка эффективности производственно-торговой деятельности и ресурсного потенциала ресторана. Был рассчитан годовой товарооборот, чистая прибыль ресторана, которая составила более 15 миллионов рублей. Срок окупаемости ресторана мексиканской кухни по расчетам составил 4,2 года, что является показателем высокой рентабельности проектируемого предприятия. Расчеты осуществляли с использованием пакета программ Microsoft Excel. При выполнении графической части использовали пакет программ nanoCAD.
In this work was conducted marketing research, which resulted in the develop-ment of the concept, justified the capacity of the hall - 60 seats. When conducting marketing research used the following databases: Avito, CIAN, Yandex maps. The menu, which included traditional Mexican dishes, was drawn up, technological equipment was selected, which meets the production processes and calculations. Based on the plan of therented premises, a layout solution of the restaurant was developed, providing convenient interrelation between functional groups of premises, taking into account regulatory documents. A staff schedule of the restaurant was developed, demonstrating the number of employees and positions. Measures were proposed to ensure safe operation of the enterprise, firefighting equipment was selected. A generalized assessment of the efficiency of production and trade activities and resource potential of the restaurant was made. The annual turnover was calculated, net profit of the restaurant, which amounted to more than 15 million rubles. The payback period of the Mexican cuisine restaurant according to the calculations amounted to 4.2 years, which is an indicator of high profitability of the projected enterprise. Calculations were carried out using the Microsoft Excel program package. When performing the graphical part, the nanoCAD program package was used.
Document access rights
Network | User group | Action | ||||
---|---|---|---|---|---|---|
ILC SPbPU Local Network | All |
![]() |
||||
Internet | Authorized users SPbPU |
![]() |
||||
![]() |
Internet | Anonymous |
Usage statistics
|
Access count: 0
Last 30 days: 0 Detailed usage statistics |