Table | Card | RUSMARC | |
Allowed Actions: –
Action 'Read' will be available if you login or access site from another network
Group: Anonymous Network: Internet |
Annotation
В ходе работы изучены особенности района деятельности предприятия, выявлена целевая аудитория, проведен конкурентный анализ и разработана концепция, основанная на кубанской кухне. Обосновано количество мест – 50, и рассчитана производственная программа, в соответствии с которой кафе будет реализовывать 1540 блюд в день. Разработано меню кафе, составлена технологическая документация на основной ассортимент. Произведен расчет площадей основных групп помещений кафе, подобрано технологическое оборудование для выполнения операций по хранению, механической и тепловой обработке полуфабрикатов, обслуживанию посетителей. На основании полученной общей площади проектируемого кафе был разработан чертеж предприятия с соблюдением санитарно-гигиенических требований. Определена потребность кафе в персонале – 27 чел. Разработаны двухнедельный график выхода на работу, должностная инструкция на повара горячего цеха и стандарт резервирования столика. Представлены мероприятия, регулирующие процесс закупок в кафе. Разработана система мероприятий по обеспечению комфортных условий труда, а также противопожарной безопасности. Рассчитаны показатели, характеризующие экономическую эффективность проекта. Ресурсный потенциал проектируемого предприятия составляет 23,9 млн. руб., окупаемость проекта наступит через два года и десять месяцев. В ходе написании работы использовались базы данных ЦИАН, 2 ГИС, программы Microsoft Excel и nanoCAD.
In the course of the work, the peculiarities of the enterprises area of activity were studied, the target audience was identified, a competitive analysis was carried out and a concept based on Kuban cuisine was developed. The number of seats is justified – 50, and a production program is calculated, according to which the cafe will sell 1540 dishes per day. The cafe menu has been developed, technological documentation for the main assortment has been compiled. The calculation of the areas of the main groups of cafe premises was carried out, technological equipment was selected to perform operations on storage, mechanical and thermal processing of semi-finished products, and customer service. Based on the total area of the cafe under construction, a drawing of the enterprise was developed in compliance with sanitary and hygienic requirements. The cafes need for staff has been determined – 27 people. A two-week schedule for going to work, a job description for the cook of the cooking shop and a table reservation standard have been developed. The measures regulating the procurement process in the cafe are presented. A system of measures has been developed to ensure comfortable working conditions, as well as fire safety. The indicators characterizing the economic efficiency of the project are calculated. The resource potential of the projected enterprise is 23.9 million rubles, the payback period of the project will come in two years and ten months. During the writing of the work, the CYAN databases, 2 GIS, Microsoft Excel and nanoCAD programs were used.
Document access rights
Network | User group | Action | ||||
---|---|---|---|---|---|---|
ILC SPbPU Local Network | All | |||||
Internet | Authorized users SPbPU | |||||
Internet | Anonymous |
Table of Contents
- ВКР_Петрова3005.pdf
- 00_А1-1СПБ_к50.pdf
- Листы и виды
- 1СПБ_к50
- Листы и виды
- 00_А1-2СПБ_к20 (2).pdf
- Листы и виды
- 2СПБ_к20 (2)
- Листы и виды
Usage statistics
Access count: 0
Last 30 days: 0 Detailed usage statistics |