Details

Title: Влияние технологии на формирование потребительских свойств мясных и колбасных изделий в желе: автореферат дис. ... кандидата технических наук : 05.18.15
Creators: Кулова Д. Т.
Imprint: Санкт-Петербург: [б. и.], 2006
Collection: Научные работы аспирантов/докторантов; Общая коллекция
Subjects: Колбасные изделия; Желе; Мясное сырье; Мясные продукты; Пищевая ценность; Пищевые добавки; Потребительские свойства; Эфирные масла
Document type: Author's Abstract
File type: PDF
Rights: Свободный доступ из сети Интернет (чтение, печать, копирование)
Record key: ru\spstu\teu_aref\2048

Allowed Actions:

Action 'Read' will be available if you login or access site from another network Action 'Download' will be available if you login or access site from another network

Group: Anonymous

Network: Internet

Document access rights

Network User group Action
ILC SPbPU Local Network All Read Print Download
Internet Authorized users SPbPU Read Print Download
-> Internet Anonymous

Usage statistics

stat Access count: 0
Last 30 days: 0
Detailed usage statistics