Детальная информация
Название | Food science and nutrition: breakthroughs in research and practice |
---|---|
Организация | Information Resources Management Association, |
Коллекция | Электронные книги зарубежных издательств ; Общая коллекция |
Тематика | Nutrition. ; Diet. ; Functional foods. ; Diet in disease. ; Dietetics. ; Food Technology ; Diet ; Functional Food ; Nutritional Physiological Phenomena ; Nutritional Sciences ; Alimentation. ; Nutraceutiques. ; Régimes alimentaires. ; Diététique. ; HEALTH & FITNESS — Healthy Living. ; HEALTH & FITNESS — Holism. ; HEALTH & FITNESS — Reference. ; MEDICAL — Preventive Medicine. ; EBSCO eBooks |
Тип документа | Другой |
Тип файла | |
Язык | Английский |
Права доступа | Доступ по паролю из сети Интернет (чтение, печать, копирование) |
Ключ записи | on1019680470 |
Дата создания записи | 15.01.2018 |
Разрешенные действия
pdf/1684134.pdf | – |
Действие 'Прочитать' будет доступно, если вы выполните вход в систему или будете работать с сайтом на компьютере в другой сети
Действие 'Загрузить' будет доступно, если вы выполните вход в систему или будете работать с сайтом на компьютере в другой сети
|
---|---|---|
epub/1684134.epub | – |
Действие 'Загрузить' будет доступно, если вы выполните вход в систему или будете работать с сайтом на компьютере в другой сети
|
Группа | Анонимные пользователи |
---|---|
Сеть | Интернет |
"This book is an innovative reference source for the latest academic material on how dietary nutrition can impact people's lives, prevent disease, and maintain an overall healthier lifestyle. Highlighting a range of topics such as health preservation, functional foods, and herbal remedies"--Provided by publisher.
Место доступа | Группа пользователей | Действие |
---|---|---|
Локальная сеть ИБК СПбПУ | Все |
|
Интернет | Авторизованные пользователи СПбПУ |
|
Интернет | Анонимные пользователи |
|
- Title Page
- Copyright Page
- Editorial Advisory Board
- List of Contributors
- Table of Contents
- Preface
- Section 1: Consumption Behavior and Nutrition
- Chapter 1: Health Determinants
- Chapter 2: Truly Nourished
- Chapter 3: Nutrigenomics and Nutrigenetics and the Medicinal Values of Vegetables and Fruits
- Chapter 4: Evaluation of the Relationship Between Nutritional Status and Quality of Life Among Nursing Home Residents With Alzheimer's Disease
- Section 2: Economic Development and Sustainability
- Chapter 5: Technologies for Food, Health, Livelihood, and Nutrition Security
- Chapter 6: Biotechnology and Wealth Creation From Plant With Healing Properties
- Chapter 7: Millets as an Integral Part of Nutritional Diet in India
- Chapter 8: Strategic Approaches to Food Security in Developing Countries
- Section 3: Food Engineering and Packaging
- Chapter 9: Antimicrobial Edible Films and Coatings for Fruits and Vegetables
- Chapter 10: New Horizons of Nanotechnology in Agriculture and Food Processing Industry
- Chapter 11: Nanoencapsulation of Food Ingredients
- Chapter 12: Perspective Uses of Essential Oils in Functional Foods and Antimicrobial Packaging Material
- Chapter 13: Accepting a New Nano-Tech-Based Technology in the Fruit Storage Industry
- Section 4: Medicinal and Therapeutic Uses
- Chapter 14: Herbal Benefits of Tea
- Chapter 15: New Herbal Approaches for the Treatment of Diabetic Kidney Diseases and Its Therapeutic Implications
- Chapter 16: Lentils (Lens culinaris, L.)
- Chapter 17: Food in Health Preservation and Promotion
- Chapter 18: Health Promoting Effects of Kimchi
- Chapter 19: Functional Foods of the Indian Subcontinent
- Chapter 20: Functional Properties of Camel Milk
- Index