Детальная информация
Название | Advances in environmental engineering and green technologies (AEEGT) book series. — Technological developments in food preservation, processing, and storage |
---|---|
Другие авторы | Yıkmış Seydi |
Коллекция | Электронные книги зарубежных издательств ; Общая коллекция |
Тематика | Food industry and trade — Technological innovations. ; Food — Preservation — Technological innovations. ; Food — Storage — Technological innovations. ; EBSCO eBooks |
Тип документа | Другой |
Тип файла | |
Язык | Английский |
Права доступа | Доступ по паролю из сети Интернет (чтение, печать, копирование) |
Ключ записи | on1119062425 |
Дата создания записи | 29.08.2019 |
Разрешенные действия
pdf/2464379.pdf | – |
Действие 'Прочитать' будет доступно, если вы выполните вход в систему или будете работать с сайтом на компьютере в другой сети
Действие 'Загрузить' будет доступно, если вы выполните вход в систему или будете работать с сайтом на компьютере в другой сети
|
---|---|---|
epub/2464379.epub | – |
Действие 'Загрузить' будет доступно, если вы выполните вход в систему или будете работать с сайтом на компьютере в другой сети
|
Группа | Анонимные пользователи |
---|---|
Сеть | Интернет |
"This book explores the latest technological developments in food preservation, processing, and storage"--.
Место доступа | Группа пользователей | Действие |
---|---|---|
Локальная сеть ИБК СПбПУ | Все |
|
Интернет | Авторизованные пользователи СПбПУ |
|
Интернет | Анонимные пользователи |
|
- Cover
- Title Page
- Copyright Page
- Book Series
- Table of Contents
- Detailed Table of Contents
- Preface
- Chapter 1: Non-Thermal Preservation of Dairy Products
- Chapter 2: Recent Trends in Cold Storage Systems
- Chapter 3: Non-Thermal Food Preservation Methods in the Meat Industry
- Chapter 4: Novel Packaging Technologies in Dairy Products
- Chapter 5: Microbial Inactivation by Ultrasound in the Food Industry
- Chapter 6: Probiotics as an Alternative Food Therapy
- Chapter 7: Ultrasound Pretreatment Applications in the Drying of Agricultural Products
- Chapter 8: Nanoantimicrobials
- Chapter 9: Recent Trends and Challenges in Sensory and Perception Science
- Chapter 10: Solid-State Fermentation
- Compilation of References
- About the Contributors
- Index