Детальная информация

Название Advances in hospitality, tourism, and the services industry book series. — New trends and opportunities for Central and Eastern European tourism
Другие авторы Nistoreanu Puiu
Организация Business Science Reference (Firm) ; IGI Global.
Коллекция Электронные книги зарубежных издательств ; Общая коллекция
Тематика Tourism ; Tourism. ; EBSCO eBooks
Тип документа Другой
Язык Английский
Права доступа Доступ по паролю из сети Интернет (чтение, печать, копирование)
Ключ записи on1122690277
Дата создания записи 22.07.2019

Разрешенные действия

pdf/2332335.pdf
Действие 'Прочитать' будет доступно, если вы выполните вход в систему или будете работать с сайтом на компьютере в другой сети Действие 'Загрузить' будет доступно, если вы выполните вход в систему или будете работать с сайтом на компьютере в другой сети
epub/2332335.epub
Действие 'Загрузить' будет доступно, если вы выполните вход в систему или будете работать с сайтом на компьютере в другой сети
Группа Анонимные пользователи
Сеть Интернет
Место доступа Группа пользователей Действие
Локальная сеть ИБК СПбПУ Все
Прочитать Печать Загрузить
Интернет Авторизованные пользователи СПбПУ
Прочитать Печать Загрузить
Интернет Анонимные пользователи
  • Cover
  • Title Page
  • Copyright Page
  • Book Series
  • Table of Contents
  • Detailed Table of Contents
  • Foreword
  • Preface
  • Chapter 1: Aspects of the Tourist Movement in Eastern European Countries
  • Chapter 2: Socialist Architecture
  • Chapter 3: Tourism and Hospitality's Young Workforce
  • Chapter 4: Sustainable Tourism Development in the Black Sea Coastal Areas
  • Chapter 5: Mountain Tourism at the Beginning of the 21st Century
  • Chapter 6: The Chinese Incoming Segment
  • Chapter 7: Slow Movement and Forms of Evolution in the 21st Century
  • Chapter 8: Economic and Social Features of MICE Industry Development and Business Tourism
  • Chapter 9: Romania
  • Chapter 10: Changes in Rural Tourism
  • Chapter 11: Innovative Solutions for Sustainable Development of Rural Tourism in Central and Eastern European Areas
  • Chapter 12: Romanian Newly-Nominated WHS and Current Tourism Development in the Associated Rural Localities
  • Chapter 13: Rural Tourism and Its Dimension
  • Chapter 14: Typical Aspects of the Traditional Food Behavior Within the Romanian Rural Environment
  • Chapter 15: The Impact of Rural Tourism on Wellbeing
  • Compilation of References
  • About the Contributors
  • Index
pdf/2332335.pdf

Количество обращений: 0 
За последние 30 дней: 0

Подробная статистика

epub/2332335.epub

Количество обращений: 0 
За последние 30 дней: 0

Подробная статистика