Детальная информация

Название Advances in hospitality, tourism, and the services industry book series. — New trends and opportunities for Central and Eastern European tourism
Другие авторы Nistoreanu Puiu
Организация Business Science Reference (Firm) ; IGI Global.
Коллекция Электронные книги зарубежных издательств ; Общая коллекция
Тематика Tourism ; Tourism. ; EBSCO eBooks
Тип документа Другой
Тип файла PDF
Язык Английский
Права доступа Доступ по паролю из сети Интернет (чтение, печать, копирование)
Ключ записи on1122690277
Дата создания записи 22.07.2019

Разрешенные действия

pdf/2332335.pdf
Действие 'Прочитать' будет доступно, если вы выполните вход в систему или будете работать с сайтом на компьютере в другой сети Действие 'Загрузить' будет доступно, если вы выполните вход в систему или будете работать с сайтом на компьютере в другой сети
epub/2332335.epub
Действие 'Загрузить' будет доступно, если вы выполните вход в систему или будете работать с сайтом на компьютере в другой сети
Группа Анонимные пользователи
Сеть Интернет
Место доступа Группа пользователей Действие
Локальная сеть ИБК СПбПУ Все
Прочитать Печать Загрузить
Интернет Авторизованные пользователи СПбПУ
Прочитать Печать Загрузить
Интернет Анонимные пользователи
  • Cover
  • Title Page
  • Copyright Page
  • Book Series
  • Table of Contents
  • Detailed Table of Contents
  • Foreword
  • Preface
  • Chapter 1: Aspects of the Tourist Movement in Eastern European Countries
  • Chapter 2: Socialist Architecture
  • Chapter 3: Tourism and Hospitality's Young Workforce
  • Chapter 4: Sustainable Tourism Development in the Black Sea Coastal Areas
  • Chapter 5: Mountain Tourism at the Beginning of the 21st Century
  • Chapter 6: The Chinese Incoming Segment
  • Chapter 7: Slow Movement and Forms of Evolution in the 21st Century
  • Chapter 8: Economic and Social Features of MICE Industry Development and Business Tourism
  • Chapter 9: Romania
  • Chapter 10: Changes in Rural Tourism
  • Chapter 11: Innovative Solutions for Sustainable Development of Rural Tourism in Central and Eastern European Areas
  • Chapter 12: Romanian Newly-Nominated WHS and Current Tourism Development in the Associated Rural Localities
  • Chapter 13: Rural Tourism and Its Dimension
  • Chapter 14: Typical Aspects of the Traditional Food Behavior Within the Romanian Rural Environment
  • Chapter 15: The Impact of Rural Tourism on Wellbeing
  • Compilation of References
  • About the Contributors
  • Index
pdf/2332335.pdf

Количество обращений: 0 
За последние 30 дней: 0

Подробная статистика

epub/2332335.epub

Количество обращений: 0 
За последние 30 дней: 0

Подробная статистика