Детальная информация

Название: Advances in hospitality, tourism, and the services industry book series. Strategic international restaurant development: from concept to production
Авторы: Camillo Angelo
Коллекция: Электронные книги зарубежных издательств; Общая коллекция
Тематика: Food service management.; Restaurant management.; Food service management; Restaurant management; EBSCO eBooks
Тип документа: Другой
Тип файла: PDF
Язык: Английский
Права доступа: Доступ по паролю из сети Интернет (чтение, печать, копирование)
Ключ записи: on1162186582

Разрешенные действия:

pdf/2907022.pdf
Действие 'Прочитать' будет доступно, если вы выполните вход в систему или будете работать с сайтом на компьютере в другой сети Действие 'Загрузить' будет доступно, если вы выполните вход в систему или будете работать с сайтом на компьютере в другой сети
epub/2907022.epub
Действие 'Загрузить' будет доступно, если вы выполните вход в систему или будете работать с сайтом на компьютере в другой сети

Группа: Анонимные пользователи

Сеть: Интернет

Аннотация

"This book provide an historical overview of the food service industry and how it has evolved over the centuries. It discusses the food and beverage management philosophy and introduces the concept of food and beverage service entrepreneurship, restaurant viability, and critical success factors involved in a foodservice business venture"--.

Права на использование объекта хранения

Место доступа Группа пользователей Действие
Локальная сеть ИБК СПбПУ Все Прочитать Печать Загрузить
Интернет Авторизованные пользователи СПбПУ Прочитать Печать Загрузить
-> Интернет Анонимные пользователи

Оглавление

  • Cover
  • Title Page
  • Copyright Page
  • Book Series
  • Dedication
  • Table of Contents
  • Preface
  • Chapter 1: Introduction to Food and Beverage Service Operations
  • Chapter 2: Theory of Organizational Management
  • Chapter 3: Human Resources Management
  • Chapter 4: Legal Matters, Risk Management, and Risk Prevention
  • Chapter 5: Food and Beverage Operation Management
  • Chapter 6: Food and Beverage Product Knowledge
  • Chapter 7: Food Safety, Food and Beverage Preparation, Menu and Beverage List Development, Service, and Current and Future Challenges
  • Chapter 8: Managerial Accounting for Non-Accountants in Restaurant Operations
  • Chapter 9: Finance
  • Chapter 10: Statistics and Analytics Management
  • Chapter 11: Restaurant Development
  • Chapter 12: Marketing
  • Chapter 13: E-Commerce
  • Compilation of References
  • About the Author
  • Index

Статистика использования

pdf/2907022.pdf

stat Количество обращений: 0
За последние 30 дней: 0
Подробная статистика

epub/2907022.epub

stat Количество обращений: 0
За последние 30 дней: 0
Подробная статистика