Детальная информация
Название | Advances in medical education, research, and ethics (AMERE) book series. — Global production and consumption of fast food and instant concentrates |
---|---|
Авторы | Simakova Inna Vladimirovna |
Коллекция | Электронные книги зарубежных издательств ; Общая коллекция |
Тематика | Nutrition. ; Convenience foods — Health aspects. ; Processed foods — Health aspects. ; Food consumption. ; Food supply. ; Nutritional Physiological Phenomena ; Aliments — Consommation. ; EBSCO eBooks |
Тип документа | Другой |
Тип файла | |
Язык | Английский |
Права доступа | Доступ по паролю из сети Интернет (чтение, печать, копирование) |
Ключ записи | on1227864390 |
Дата создания записи | 08.12.2020 |
Разрешенные действия
pdf/3178187.pdf | – |
Действие 'Прочитать' будет доступно, если вы выполните вход в систему или будете работать с сайтом на компьютере в другой сети
Действие 'Загрузить' будет доступно, если вы выполните вход в систему или будете работать с сайтом на компьютере в другой сети
|
---|---|---|
epub/3178187.epub | – |
Действие 'Загрузить' будет доступно, если вы выполните вход в систему или будете работать с сайтом на компьютере в другой сети
|
Группа | Анонимные пользователи |
---|---|
Сеть | Интернет |
"This book offers a comparison of healthy food and fast food, presenting an ecological and hygienic assessment of the impact of fast food on the body in human observations and in vivo experiments, and answers if industrial food can serve as the basis for the nutrition of a modern person"--.
Место доступа | Группа пользователей | Действие |
---|---|---|
Локальная сеть ИБК СПбПУ | Все |
|
Интернет | Авторизованные пользователи СПбПУ |
|
Интернет | Анонимные пользователи |
|
- Cover
- Title Page
- Copyright Page
- Book Series
- Table of Contents
- Preface
- Introduction
- Chapter 1: Transformation of Food Culture in Different Countries
- Chapter 2: Nutrition of the Modern Human and Development of Pathological Conditions
- Chapter 3: The State of Children's Health in Light of Malnutrition From Birth to Maturity and Forecasting the Quality of Their Health in the Future
- Chapter 4: Fast Food
- Chapter 5: Study of Safety Indicators of the Most Popular Fast Food Products With a High Content of Fat Component
- Chapter 6: Innovative Deep-Fried Fast Food Production Control Scheme
- Chapter 7: Research on the Effects of Fast Food Products on the Body
- Chapter 8: Research of the Safety Indicators of Some Instant Concentrates
- Conclusion
- About the Authors
- Index