Детальная информация

Название: Advances in environmental engineering and green technologies (AEEGT) book series. Handbook of research on green technologies for sustainable management of agricultural resources
Другие авторы: Sengar Rakesh S.,; Chaudhary Reshu; Bhadauria H.,
Коллекция: Электронные книги зарубежных издательств; Общая коллекция
Тематика: Sustainable agriculture.; Agriculture durable.; EBSCO eBooks
Тип документа: Другой
Тип файла: PDF
Язык: Английский
Права доступа: Доступ по паролю из сети Интернет (чтение, печать, копирование)
Ключ записи: on1246675766

Разрешенные действия:

pdf/3286798.pdf
Действие 'Прочитать' будет доступно, если вы выполните вход в систему или будете работать с сайтом на компьютере в другой сети Действие 'Загрузить' будет доступно, если вы выполните вход в систему или будете работать с сайтом на компьютере в другой сети
epub/3286798.epub
Действие 'Загрузить' будет доступно, если вы выполните вход в систему или будете работать с сайтом на компьютере в другой сети

Группа: Анонимные пользователи

Сеть: Интернет

Аннотация

"As agricultural productivity has been gaining prominence in recent years and is now become the important points for the modern agriculture, this book covers different eco-friendly technologies for the sustainable management of natural resources"--.

Права на использование объекта хранения

Место доступа Группа пользователей Действие
Локальная сеть ИБК СПбПУ Все Прочитать Печать Загрузить
Интернет Авторизованные пользователи СПбПУ Прочитать Печать Загрузить
-> Интернет Анонимные пользователи

Оглавление

  • Cover
  • Title Page
  • Copyright Page
  • Book Series
  • List of Contributors
  • Table of Contents
  • Detailed Table of Contents
  • Foreword
  • Preface
  • Chapter 1: Role of Green Technology Use for Agriculture in Shaping the Destiny of the Anthropocene
  • Chapter 2: Effect of Climate Change on Crop Productivity
  • Chapter 3: Use of Nano-Bio-Chemicals in Modern Agriculture to Accelerate Sustainable Growth
  • Chapter 4: Sustainable Management and Production of Biofortified Crops Through Green Technology
  • Chapter 5: Eco-Friendly, Non-Conventional Approaches for Sustaining Agriculture in an Organic Perspective
  • Chapter 6: Role of Protected Cultivation as Green Technology for Sustainable Environment
  • Chapter 7: Sustainable Agriculture and Organic Farming
  • Chapter 8: Green Roof Farming and the Urban Environment
  • Chapter 9: Constructed Wetland-Microbial Fuel Cells (CW-MFCs)
  • Chapter 10: Use of Ecofriendly Fertilizers and Crop Residues for Enhancing Crop Productivity and Sustainable Agriculture
  • Chapter 11: Green Synthesis Technology (GST)
  • Chapter 12: Sustainable Watershed Management
  • Chapter 13: Management of Insects/Nematodes for Improving the Crop Productivity
  • Chapter 14: Green Biotechnology
  • Chapter 15: Impact, Mitigation, Adaptation, and Food Security for Promotion of Sustainable Agriculture Through Green Technology
  • Chapter 16: Integrative Agronomic Paradigm for Efficient Phytoremediation of Metal-Contaminated Soil
  • Chapter 17: Polyhydroxyalkanoates Production in Transgenic Plants
  • Chapter 18: Green Chemistry and Its Role for Environmental Sustainability
  • Chapter 19: Crop Residue Recycling for Improving Crop Productivity and Soil Health
  • Chapter 20: Green Technology for Weed Management to Promote Agro-Eco System Health and Sustainable Development
  • Chapter 21: Sustainable Agriculture Through Organic Farming
  • Chapter 22: Application of Biofertilizers for Sustainable Agriculture
  • Chapter 23: Eco-Toxicology
  • Chapter 24: Organic Farming
  • Chapter 25: Induced Resistance for Sustainable Management of Wheat Diseases
  • Chapter 26: Cropping Systems
  • Chapter 27: Fostering Sustainable Productivity Through Maize Technology Intensification
  • Chapter 28: Organic Potato Cultivation
  • Chapter 29: Scenario of Climate Change on Potato Instects
  • Chapter 30: Bioinformatics Resources for Sustainable Agriculture
  • Chapter 31: A Perspective on RNAi-Based Technology for Crop Productivity and Protection
  • Chapter 32: Organic Techniques in Vegetable Crop Production for Sustainable Agriculture
  • Chapter 33: Nutrigenomics and Green Technologies
  • Compilation of References
  • About the Contributors
  • Index

Статистика использования

pdf/3286798.pdf

stat Количество обращений: 0
За последние 30 дней: 0
Подробная статистика

epub/3286798.epub

stat Количество обращений: 0
За последние 30 дней: 0
Подробная статистика