Детальная информация

Название Advances in hospitality, tourism, and the services industry book series. — Food safety practices in the restaurant industry
Другие авторы Khairatun Siti Nurhayati ; Abu Bakar Ainul Zakiah ; Abdul Mutalib Noor Azira ; Ungku Zainal Abidin Ungku Fatimah
Коллекция Электронные книги зарубежных издательств ; Общая коллекция
Тематика Food service — Sanitation. ; Food handling — Safety measures. ; EBSCO eBooks
Тип документа Другой
Тип файла PDF
Язык Английский
Права доступа Доступ по паролю из сети Интернет (чтение, печать, копирование)
Ключ записи on1264173872
Дата создания записи 02.08.2021

Разрешенные действия

pdf/3091555.pdf
Действие 'Прочитать' будет доступно, если вы выполните вход в систему или будете работать с сайтом на компьютере в другой сети Действие 'Загрузить' будет доступно, если вы выполните вход в систему или будете работать с сайтом на компьютере в другой сети
epub/3091555.epub
Действие 'Загрузить' будет доступно, если вы выполните вход в систему или будете работать с сайтом на компьютере в другой сети
Группа Анонимные пользователи
Сеть Интернет

"This book provides a series of latest issues relating to food safety management systems as practiced in the restaurant industry around the globe"--.

Место доступа Группа пользователей Действие
Локальная сеть ИБК СПбПУ Все
Прочитать Печать Загрузить
Интернет Авторизованные пользователи СПбПУ
Прочитать Печать Загрузить
Интернет Анонимные пользователи
  • Cover
  • Title Page
  • Copyright Page
  • Book Series
  • Table of Contents
  • Detailed Table of Contents
  • Foreword
  • Preface
  • Acknowledgment
  • Section 1: Food Safety, Control, and System
    • Chapter 1: Food Safety Audits
    • Chapter 2: Prevalence of Bacillus cereus in Ready-to-Eat Foods in Northern Perak, Malaysia
    • Chapter 3: Rapid and Non-Invasive Techniques
    • Chapter 4: Food Microbial Hazards, Safety, and Quality Control
  • Section 2: Food Safety: Cognitive and Behavioral Perspectives
    • Chapter 5: Knowledge, Attitude, and Practice (KAP) of Polystyrene Food Packaging Usage Among Food Operators
    • Chapter 6: Standard Food Safety Practices From Receiving to Cleaning in the Restaurant
    • Chapter 7: A Systematic Literature Review of Assessing the Level of Food Safety Knowledge Among Food Handlers in Malaysia
    • Chapter 8: Assessing Consumer Awareness and Opinion Toward Food Safety Practices and Policies in the Maldives
  • Section 3: Food Adulteration and Defense
    • Chapter 9: Evaluating Level of Awareness of Food Terrorism Activities Among Consumers in Klang Valley, Malaysia
    • Chapter 10: Food Adulteration
  • Compilation of References
  • Related References
  • About the Contributors
  • Index
pdf/3091555.pdf

Количество обращений: 0 
За последние 30 дней: 0

Подробная статистика

epub/3091555.epub

Количество обращений: 0 
За последние 30 дней: 0

Подробная статистика