Детальная информация

Название Advances in hospitality, tourism, and the services industry book series. — Food safety practices in the restaurant industry
Другие авторы Khairatun Siti Nurhayati ; Abu Bakar Ainul Zakiah ; Abdul Mutalib Noor Azira ; Ungku Zainal Abidin Ungku Fatimah
Коллекция Электронные книги зарубежных издательств ; Общая коллекция
Тематика Food service — Sanitation. ; Food handling — Safety measures. ; EBSCO eBooks
Тип документа Другой
Язык Английский
Права доступа Доступ по паролю из сети Интернет (чтение, печать, копирование)
Ключ записи on1264173872
Дата создания записи 02.08.2021

Разрешенные действия

pdf/3091555.pdf
Действие 'Прочитать' будет доступно, если вы выполните вход в систему или будете работать с сайтом на компьютере в другой сети Действие 'Загрузить' будет доступно, если вы выполните вход в систему или будете работать с сайтом на компьютере в другой сети
epub/3091555.epub
Действие 'Загрузить' будет доступно, если вы выполните вход в систему или будете работать с сайтом на компьютере в другой сети
Группа Анонимные пользователи
Сеть Интернет

"This book provides a series of latest issues relating to food safety management systems as practiced in the restaurant industry around the globe"--.

Место доступа Группа пользователей Действие
Локальная сеть ИБК СПбПУ Все
Прочитать Печать Загрузить
Интернет Авторизованные пользователи СПбПУ
Прочитать Печать Загрузить
Интернет Анонимные пользователи
  • Cover
  • Title Page
  • Copyright Page
  • Book Series
  • Table of Contents
  • Detailed Table of Contents
  • Foreword
  • Preface
  • Acknowledgment
  • Section 1: Food Safety, Control, and System
    • Chapter 1: Food Safety Audits
    • Chapter 2: Prevalence of Bacillus cereus in Ready-to-Eat Foods in Northern Perak, Malaysia
    • Chapter 3: Rapid and Non-Invasive Techniques
    • Chapter 4: Food Microbial Hazards, Safety, and Quality Control
  • Section 2: Food Safety: Cognitive and Behavioral Perspectives
    • Chapter 5: Knowledge, Attitude, and Practice (KAP) of Polystyrene Food Packaging Usage Among Food Operators
    • Chapter 6: Standard Food Safety Practices From Receiving to Cleaning in the Restaurant
    • Chapter 7: A Systematic Literature Review of Assessing the Level of Food Safety Knowledge Among Food Handlers in Malaysia
    • Chapter 8: Assessing Consumer Awareness and Opinion Toward Food Safety Practices and Policies in the Maldives
  • Section 3: Food Adulteration and Defense
    • Chapter 9: Evaluating Level of Awareness of Food Terrorism Activities Among Consumers in Klang Valley, Malaysia
    • Chapter 10: Food Adulteration
  • Compilation of References
  • Related References
  • About the Contributors
  • Index
pdf/3091555.pdf

Количество обращений: 0 
За последние 30 дней: 0

Подробная статистика

epub/3091555.epub

Количество обращений: 0 
За последние 30 дней: 0

Подробная статистика