Детальная информация
| Название | Handbook of research on nanoemulsion applications in agriculture, food, health, and biomedical sciences |
|---|---|
| Другие авторы | Ramalingam Karthikeyan |
| Организация | IGI Global, |
| Коллекция | Электронные книги зарубежных издательств ; Общая коллекция |
| Тематика | Emulsions. ; Nanobiotechnology. ; Nanochemistry. ; Emulsions ; Émulsions. ; Nanobiotechnologie. ; Nanochimie. ; emulsion. ; EBSCO eBooks |
| Тип документа | Другой |
| Тип файла | |
| Язык | Английский |
| Права доступа | Доступ по паролю из сети Интернет (чтение, печать, копирование) |
| Ключ записи | on1291724493 |
| Дата создания записи | 11.01.2022 |
Разрешенные действия
| pdf/3127386.pdf | – |
Действие 'Прочитать' будет доступно, если вы выполните вход в систему или будете работать с сайтом на компьютере в другой сети
Действие 'Загрузить' будет доступно, если вы выполните вход в систему или будете работать с сайтом на компьютере в другой сети
|
|---|---|---|
| epub/3127386.epub | – |
Действие 'Загрузить' будет доступно, если вы выполните вход в систему или будете работать с сайтом на компьютере в другой сети
|
| Группа | Анонимные пользователи |
|---|---|
| Сеть | Интернет |
"This book focuses on the basic aspects of nanoemulsion, synthesis and characterization, and focuses on the different types of applications for nanoemulsions in agriculture, food, health, and biomedical sciences".
| Место доступа | Группа пользователей | Действие |
|---|---|---|
| Локальная сеть ИБК СПбПУ | Все |
|
| Интернет | Авторизованные пользователи СПбПУ |
|
| Интернет | Анонимные пользователи |
|
- Cover
- Title Page
- Copyright Page
- Book Series
- List of Contributors
- Table of Contents
- Detailed Table of Contents
- Preface
- Section 1: Basics of Nanoemulsion
- Chapter 1: The Essential Properties of Nanoemulsions
- Chapter 2: Preparation of Nanoemulsion
- Chapter 3: Chitosan-Stabilized Oil-in-Water Nanoemulsions
- Chapter 4: Composition and Efficacy of Essential Oil Nanoemulsions
- Chapter 5: Improved Oral Delivery of Drugs Using Nanoemulsion
- Chapter 6: Current Perspectives on Nanoemulsions in Targeted Drug Delivery
- Section 2: Antimicrobial Nanoemulsion
- Chapter 7: Antimicrobial Mechanisms and Mode of Actions of Nanoemulsion Against Drug-Resistant ESKAPE Pathogens
- Chapter 8: Application of Nanoemulsion in Tuberculosis Treatment
- Chapter 9: Nanoemulsion-Based Antiviral Drug Therapy
- Chapter 10: Mushroom Bioactive Compounds
- Section 3: Nanoemulsion Applications in Cancer Research
- Chapter 11: Application of Nanoemulsion in Cancer Treatment
- Chapter 12: Nanoemulsion Applications
- Chapter 13: Application of Nanoemulsions in Breast Cancer Treatment
- Chapter 14: Nanoemulsion
- Chapter 15: Potential Phytochemical Nanoemulsions in the Treatment of Oral Cancer and Oral Health
- Chapter 16: Mushroom-Derived Bioactive-Based Nanoemulsion
- Section 4: Other Applications of Nanoemulsion
- Chapter 17: Nanoemulsions for the Delivery of Anti-Hypertensive Drugs
- Chapter 18: Nanoemulsion and Its Application in Pesticide Formulation
- Chapter 19: Nanoemulsion Based on Mushroom Bioactive Compounds and Its Application in Food Preservation
- Chapter 20: Applications of Nanoemulsions in Food Manufacturing
- Chapter 21: Applications of Nanoemulsion for the Wound-Healing Process
- Chapter 22: Application of Nanoemulsions in the Vaccination Process
- Chapter 23: Healthcare Applications of Nanoemulsions
- Compilation of References
- About the Contributors
- Index