Детальная информация

Название: Advances in environmental engineering and green technologies (AEEGT) book series. Global initiatives for waste reduction and cutting food loss
Другие авторы: Gunjal Aparna B.,; Waghmode Meghmala S.,; Patil Neha N.,; Bhatt Pankaj
Организация: IGI Global,
Коллекция: Электронные книги зарубежных издательств; Общая коллекция
Тематика: Food industry and trade — Waste minimization.; Food industry and trade — Waste disposal.; Agricultural wastes — Management.; Salvage (Waste, etc.); BUSINESS & ECONOMICS / Infrastructure; SOCIAL SCIENCE / General; EBSCO eBooks
Тип документа: Другой
Тип файла: PDF
Язык: Английский
Права доступа: Доступ по паролю из сети Интернет (чтение, печать, копирование)
Ключ записи: on1085307898

Разрешенные действия:

pdf/2028735.pdf
Действие 'Прочитать' будет доступно, если вы выполните вход в систему или будете работать с сайтом на компьютере в другой сети Действие 'Загрузить' будет доступно, если вы выполните вход в систему или будете работать с сайтом на компьютере в другой сети
epub/2028735.epub
Действие 'Загрузить' будет доступно, если вы выполните вход в систему или будете работать с сайтом на компьютере в другой сети

Группа: Анонимные пользователи

Сеть: Интернет

Аннотация

"This book examines the methods of global initiatives for reducing waste reduction and cutting food loss. It also explores the idea of effective management of food waste"--.

Права на использование объекта хранения

Место доступа Группа пользователей Действие
Локальная сеть ИБК СПбПУ Все Прочитать Печать Загрузить
Интернет Авторизованные пользователи СПбПУ Прочитать Печать Загрузить
-> Интернет Анонимные пользователи

Оглавление

  • Title Page
  • Copyright Page
  • Book Series
  • Editorial Advisory Board
  • Table of Contents
  • Detailed Table of Contents
  • Foreword
  • Foreword
  • Preface
  • Chapter 1: Enzymes Production From Food Waste and Their Application
  • Chapter 2: Value-Added Products From Food Waste
  • Chapter 3: Industrially Important Enzymes Production From Food Waste
  • Chapter 4: Recent Molecular Approaches for Development of Value-Added Products From Lignocellulosic Food Waste
  • Chapter 5: Fermented Foods and Their Production
  • Chapter 6: Recent Insight Into Fermented Foods and Production
  • Chapter 7: Microbiological Monitoring in the Biodegradation of Food Waste
  • Chapter 8: Sustainable Management of Coffee and Cocoa Agro-Waste
  • Chapter 9: Utilization and Management of Food Waste
  • Chapter 10: Various Approaches for Food Waste Processing and Its Management
  • Chapter 11: Understanding the Composition of Food Waste
  • Chapter 12: Together We Will Reduce the Food Loss
  • Chapter 13: The Pursuit of Zero Food Waste
  • Compilation of References
  • About the Contributors
  • Index

Статистика использования

pdf/2028735.pdf

stat Количество обращений: 0
За последние 30 дней: 0
Подробная статистика

epub/2028735.epub

stat Количество обращений: 0
За последние 30 дней: 0
Подробная статистика