Детальная информация

Название Advances in environmental engineering and green technologies (AEEGT) book series. — Global initiatives for waste reduction and cutting food loss
Другие авторы Gunjal Aparna B., ; Waghmode Meghmala S., ; Patil Neha N., ; Bhatt Pankaj
Организация IGI Global,
Коллекция Электронные книги зарубежных издательств ; Общая коллекция
Тематика Food industry and trade — Waste minimization. ; Food industry and trade — Waste disposal. ; Agricultural wastes — Management. ; Salvage (Waste, etc.) ; BUSINESS & ECONOMICS / Infrastructure ; SOCIAL SCIENCE / General ; EBSCO eBooks
Тип документа Другой
Тип файла PDF
Язык Английский
Права доступа Доступ по паролю из сети Интернет (чтение, печать, копирование)
Ключ записи on1085307898
Дата создания записи 09.02.2019

Разрешенные действия

pdf/2028735.pdf
Действие 'Прочитать' будет доступно, если вы выполните вход в систему или будете работать с сайтом на компьютере в другой сети Действие 'Загрузить' будет доступно, если вы выполните вход в систему или будете работать с сайтом на компьютере в другой сети
epub/2028735.epub
Действие 'Загрузить' будет доступно, если вы выполните вход в систему или будете работать с сайтом на компьютере в другой сети
Группа Анонимные пользователи
Сеть Интернет

"This book examines the methods of global initiatives for reducing waste reduction and cutting food loss. It also explores the idea of effective management of food waste"--.

Место доступа Группа пользователей Действие
Локальная сеть ИБК СПбПУ Все
Прочитать Печать Загрузить
Интернет Авторизованные пользователи СПбПУ
Прочитать Печать Загрузить
Интернет Анонимные пользователи
  • Title Page
  • Copyright Page
  • Book Series
  • Editorial Advisory Board
  • Table of Contents
  • Detailed Table of Contents
  • Foreword
  • Foreword
  • Preface
  • Chapter 1: Enzymes Production From Food Waste and Their Application
  • Chapter 2: Value-Added Products From Food Waste
  • Chapter 3: Industrially Important Enzymes Production From Food Waste
  • Chapter 4: Recent Molecular Approaches for Development of Value-Added Products From Lignocellulosic Food Waste
  • Chapter 5: Fermented Foods and Their Production
  • Chapter 6: Recent Insight Into Fermented Foods and Production
  • Chapter 7: Microbiological Monitoring in the Biodegradation of Food Waste
  • Chapter 8: Sustainable Management of Coffee and Cocoa Agro-Waste
  • Chapter 9: Utilization and Management of Food Waste
  • Chapter 10: Various Approaches for Food Waste Processing and Its Management
  • Chapter 11: Understanding the Composition of Food Waste
  • Chapter 12: Together We Will Reduce the Food Loss
  • Chapter 13: The Pursuit of Zero Food Waste
  • Compilation of References
  • About the Contributors
  • Index
pdf/2028735.pdf

Количество обращений: 0 
За последние 30 дней: 0

Подробная статистика

epub/2028735.epub

Количество обращений: 0 
За последние 30 дней: 0

Подробная статистика