Детальная информация
Название | Advances in environmental engineering and green technologies (AEEGT) book series. — Global initiatives for waste reduction and cutting food loss |
---|---|
Другие авторы | Gunjal Aparna B., ; Waghmode Meghmala S., ; Patil Neha N., ; Bhatt Pankaj |
Организация | IGI Global, |
Коллекция | Электронные книги зарубежных издательств ; Общая коллекция |
Тематика | Food industry and trade — Waste minimization. ; Food industry and trade — Waste disposal. ; Agricultural wastes — Management. ; Salvage (Waste, etc.) ; BUSINESS & ECONOMICS / Infrastructure ; SOCIAL SCIENCE / General ; EBSCO eBooks |
Тип документа | Другой |
Тип файла | |
Язык | Английский |
Права доступа | Доступ по паролю из сети Интернет (чтение, печать, копирование) |
Ключ записи | on1085307898 |
Дата создания записи | 09.02.2019 |
Разрешенные действия
pdf/2028735.pdf | – |
Действие 'Прочитать' будет доступно, если вы выполните вход в систему или будете работать с сайтом на компьютере в другой сети
Действие 'Загрузить' будет доступно, если вы выполните вход в систему или будете работать с сайтом на компьютере в другой сети
|
---|---|---|
epub/2028735.epub | – |
Действие 'Загрузить' будет доступно, если вы выполните вход в систему или будете работать с сайтом на компьютере в другой сети
|
Группа | Анонимные пользователи |
---|---|
Сеть | Интернет |
"This book examines the methods of global initiatives for reducing waste reduction and cutting food loss. It also explores the idea of effective management of food waste"--.
Место доступа | Группа пользователей | Действие |
---|---|---|
Локальная сеть ИБК СПбПУ | Все |
|
Интернет | Авторизованные пользователи СПбПУ |
|
Интернет | Анонимные пользователи |
|
- Title Page
- Copyright Page
- Book Series
- Editorial Advisory Board
- Table of Contents
- Detailed Table of Contents
- Foreword
- Foreword
- Preface
- Chapter 1: Enzymes Production From Food Waste and Their Application
- Chapter 2: Value-Added Products From Food Waste
- Chapter 3: Industrially Important Enzymes Production From Food Waste
- Chapter 4: Recent Molecular Approaches for Development of Value-Added Products From Lignocellulosic Food Waste
- Chapter 5: Fermented Foods and Their Production
- Chapter 6: Recent Insight Into Fermented Foods and Production
- Chapter 7: Microbiological Monitoring in the Biodegradation of Food Waste
- Chapter 8: Sustainable Management of Coffee and Cocoa Agro-Waste
- Chapter 9: Utilization and Management of Food Waste
- Chapter 10: Various Approaches for Food Waste Processing and Its Management
- Chapter 11: Understanding the Composition of Food Waste
- Chapter 12: Together We Will Reduce the Food Loss
- Chapter 13: The Pursuit of Zero Food Waste
- Compilation of References
- About the Contributors
- Index