Advances in hospitality, tourism, and the services industry book series. — Текст: электронный.
Sustainability and competitiveness in the hospitality industry / [edited by] Vânia Costa, Carlos Costa. — 1 online resource (xix, 312 pages) : illustrations (some color), map. — (Advances in hospitality, tourism, and the services industry (AHTSI) book series). — "Premier reference source"-- from cover. — Доступ по паролю из сети Интернет (чтение, печать, копирование). — <URL:https://elib.spbstu.ru/ebsco/pdf/3312733.pdf>. — <URL:https://elib.spbstu.ru/ebsco/epub/3312733.epub>. — Текст: электронный
Период | Чтение | Печать | Копирование | Открытие | Итого |
---|---|---|---|---|---|
Вчера | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Последние 30 дней | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Последние 365 дней | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
За все время | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |