№ |
Element
|
Documents count |
---|---|---|
1061 | комплексный обед (>>>) | 1 |
1062 | кондитерская (>>>) | 10 |
1063 | кондитерская продукция (>>>) | 1 |
1064 | кондитерская промышленность (>>>) | 1 |
1065 | кондитерские изделия (>>>) | 31 |
1066 | кондитерский цех (>>>) | 20 |
1067 | кондитерское изделие (>>>) | 1 |
1068 | Кондитерское производство (>>>) | 1 |
1069 | конкурентный анализ (>>>) | 1 |
1070 | конопляная мука (>>>) | 3 |
1071 | консервирование (>>>) | 1 |
1072 | контингент потребителей (>>>) | 2 |
1073 | концентрированные соусы (>>>) | 1 |
1074 | концептуальный ресторан (>>>) | 1 |
1075 | концепция (>>>) | 12 |
1076 | концепция предприятия (>>>) | 3 |
1077 | коптильный цех (>>>) | 1 |
1078 | копчение (>>>) | 1 |
1079 | корейская кухню (>>>) | 1 |
1080 | корейская кухня (>>>) | 5 |
Facet 'Subjects'
Filter: Speciality code (FGOS):19.03.04