Details

Title: Химическое исследование консервов мяса, дичи и мяса с овощами завода Генриха Геггингера в Риге
Creators: Таль Р. (магистр фармации, мл. фармацевт)
Imprint: [Санкт-Петербург], 1889
Electronic publication: Санкт-Петербург, 2017
Collection: Кулинарная библиотека Ленинградского учебного комбината общественного питания; Общая коллекция
Subjects: мясные консервы
UDC: 664.8.036.5:543; 664.91
Document type: Other
File type: PDF
Language: Russian
DOI: 10.18720/SPBPU/2/ed-3432
Rights: Доступ по паролю из сети Интернет (чтение)
Record key: RU\SPSTU\edoc\38826

Allowed Actions:

Action 'Read' will be available if you login or access site from another network

Group: Anonymous

Network: Internet

Document access rights

Network User group Action
ILC SPbPU Local Network All Read
Internet Authorized users Read
-> Internet Anonymous

Usage statistics

stat Access count: 2
Last 30 days: 0
Detailed usage statistics