Details

V. La Réforme de l'alimentation [Электронный ресурс]. T. 1. Ses bases scientifiques: exposé sommaire du végétarisme / par le Dr V. de la Société Végétarienne de France. — Электрон. текстовые дан. (1 файл : 14.7 Мб). — Paris, 1900 (Санкт-Петербург, 2017). — Загл. с титул. экрана. — Цифровая копия печатной публикации 1900 г. — Доступ по паролю из сети Интернет (чтение, печать, копирование). — Текстовый файл. — Adobe Acrobat Reader 7.0. — <URL:http://elib.spbstu.ru/dl/2/ed-3456_0000697756bv.pdf>. — <URL:http://doi.org/10.18720/SPBPU/2/ed-3456>.

Record create date: 9/27/2017

Subject: питание; вегетарианство

UDC: 612.392.71

Collections: Кулинарная библиотека Ленинградского учебного комбината общественного питания; Общая коллекция

Links: DOI

Allowed Actions:

Action 'Read' will be available if you login or access site from another network Action 'Download' will be available if you login or access site from another network

Group: Anonymous

Network: Internet

Document access rights

Network User group Action
FL SPbPU Local Network All Read Print Download
Internet FL readers Read Print Download
-> Internet Anonymous

Table of Contents

  • TABLE
  • Introduction
  • I. Les enseignements de la biologie
  • II. Les régies do la prudence
  • III. Les avertissements de la pathologie
  • IV. La viande n’est pas nécessaire
  • V. La viande n’est pas un aliment complet
  • VI. La véritable source il'énergie
  • VIl. L’aliment naturel de l’homme

Document usage statistics

stat Document access count: 0
Last 30 days: 0
Detailed usage statistics