Table | Card | RUSMARC | |
Allowed Actions: –
Action 'Read' will be available if you login or access site from another network
Action 'Download' will be available if you login or access site from another network
Group: Anonymous Network: Internet |
Annotation
Целью работы является обоснование объема товарооборота и производственной программы предприятия общественного питания. В работе раскрыты понятие, классификация и функции предприятий общественного питания. На конкретных материалах представлена методика анализа и объема товарооборота и производственной программы, разработаны прогнозные показатели выпуска блюд и объема продаж предприятия.
The aim is to study the volume of trade and production program catering. The paper disclosed the concept, classification and function catering. On the specific materials and the technique of analyzing the volume of trade and production program, developed by forward-looking indicators of manufacture of food and enterprise sales.
Document access rights
Network | User group | Action | ||||
---|---|---|---|---|---|---|
ILC SPbPU Local Network | All | |||||
Internet | Authorized users SPbPU | |||||
Internet | Anonymous |
Table of Contents
- bookmark1
Usage statistics
Access count: 116
Last 30 days: 0 Detailed usage statistics |