Details

Title: Анализ потребительских свойств, экспертиза качества сахарного печенья и организация торговли кондитерскими изделиями в розничном торговом предприятии: дипломная работа: 080401
Creators: Новикова Дина Сергеевна
Scientific adviser: Малютенкова С. М.
Organization: Санкт-Петербургский политехнический университет Петра Великого; Институт "Торгово-экономический университет"
Imprint: Санкт-Петербург, 2016
Collection: Выпускные квалификационные работы; Общая коллекция
Subjects: товароведение; кондитерские изделия; сахарное печенье; оценка качества; маркировка; commodity research; confectionery; sugar cookies; quality control; labeling
Document type: Specialist graduation qualification work
File type: PDF
Language: Russian
Level of education: Specialist
Speciality code (OKSO): 080401
Speciality group (OKSO): 080000 - Экономика и управление
DOI: 10.18720/SPBPU/2/v16-1352
Rights: Доступ по паролю из сети Интернет (чтение, печать, копирование)
Record key: RU\SPSTU\edoc\33500

Allowed Actions:

Action 'Read' will be available if you login or access site from another network Action 'Download' will be available if you login or access site from another network

Group: Anonymous

Network: Internet

Annotation

В выпускной квалификационной работе "Анализ потребительских свойств, экспертиза качества сахарного печенья и организация торговли кондитерскими изделиями в розничном торговом предприятии" рассмотрены вопросы рынка, классификации и ассортимента сахарного печенья. Приведены цель, задачи и результаты экспертизы качества сахарного печенья по органолептическим, физико-химическим и микробиологическим показателям. Рассмотрена экономико-организационная структура розничного торгового предприятия ООО "Эйрена" и оценена эффективность реализации кондитерских изделий на предприятии.

In the final qualifying work "Analysis of consumer properties, examination of the quality of sugar cookies and organization of sales of confectionery in the retail trade enterprise" considered the market issues, classification and assortment of sugar cookie. Results goal, objectives and results of the examination of the quality of sugar cookies on organoleptic, physico-chemical and microbiological indicators. Reviewed economic and organizational structure of the retail trade enterprise "Eirena" and evaluated the effectiveness of the implementation of confectionery products at the plant.

Document access rights

Network User group Action
ILC SPbPU Local Network All Read Print Download
Internet Authorized users SPbPU Read Print Download
-> Internet Anonymous

Usage statistics

stat Access count: 637
Last 30 days: 0
Detailed usage statistics