Details

Title: Товароведная характеристика, экспертиза качества крекеров и оценка эффективности реализации кондитерских изделий в торговом предприятии: бакалаврская работа: 38.03.07
Creators: Черкасов Владислав Сергеевич
Scientific adviser: Малютенкова С. М.
Organization: Санкт-Петербургский политехнический университет Петра Великого; Институт "Торгово-экономический университет"
Imprint: Санкт-Петербург, 2016
Collection: Выпускные квалификационные работы; Общая коллекция
Subjects: торговое предприятие; экспертиза качества; крекеры; кондитерские изделия; confectionery; trade enterprise; quality expertise; crackers
Document type: Bachelor graduation qualification work
File type: PDF
Language: Russian
Level of education: Bachelor
Speciality code (FGOS): 38.03.07
Speciality group (FGOS): 380000 - Экономика и управление
DOI: 10.18720/SPBPU/2/v16-1373
Rights: Доступ по паролю из сети Интернет (чтение, печать, копирование)
Record key: RU\SPSTU\edoc\33038

Allowed Actions:

Action 'Read' will be available if you login or access site from another network Action 'Download' will be available if you login or access site from another network

Group: Anonymous

Network: Internet

Annotation

В работе проведен анализ потребления мучных кондитерских изделий; рассмотрены факторы, которые формируют ассортимент и качество крекеров; изучен технологический процесс производства крекеров; дана характеристика методов и объектов, с помощью которых были произведены исследования; исследован ассортимент крекеров; охарактеризован торгово-технологический процесс на предприятии торговли и разработаны направления совершенствования в организации торгово-технологического процесса.

In the work the analysis of the consumption of flour confectionery products; examines the factors that shape the range and quality of the crackers; studied technological process of production of crackers; the characteristic of methods and objects, which were produced by the study; the studied range of crackers; characterized by trade-technological process at the enterprise trade and developed directions of improvement of organization of trading and technological process.

Document access rights

Network User group Action
ILC SPbPU Local Network All Read Print Download
Internet Authorized users SPbPU Read Print Download
-> Internet Anonymous

Usage statistics

stat Access count: 709
Last 30 days: 0
Detailed usage statistics