Details

Title Товароведная характеристика, экспертиза качества консервированных шампиньонов и оценка эффективности реализации консервированной овощной продукции в торговом предприятии: бакалаврская работа: 38.03.07
Creators Вознюк Ксения Дмитриевна
Scientific adviser Старостенко И. Э.
Organization Санкт-Петербургский политехнический университет Петра Великого; Институт "Торгово-экономический университет"
Imprint Санкт-Петербург, 2016
Collection Выпускные квалификационные работы; Общая коллекция
Subjects шампиньоны консервированные; экспертиза качества; торговые предприятия; canned champignons; quality expertise; trade enterprises
Document type Bachelor graduation qualification work
File type PDF
Language Russian
Level of education Bachelor
Speciality code (FGOS) 38.03.07
Speciality group (FGOS) 380000 - Экономика и управление
DOI 10.18720/SPBPU/2/v16-1534
Rights Доступ по паролю из сети Интернет (чтение, печать, копирование)
Record key RU\SPSTU\edoc\33270
Record create date 10/11/2016

Allowed Actions

Action 'Read' will be available if you login or access site from another network

Action 'Download' will be available if you login or access site from another network

Group Anonymous
Network Internet

В выпускной квалификационной работе рассмотрены вопросы пищевой ценности шампиньонов, технологии консервирования и качества. Приведены цель, задачи и результаты экспертизы консервированных шампиньонов разных производителей, реализуемых в торговой сети Санкт-Петербурга, по органолептическим, физико-химическим показателям и безопасности. Рассмотрена экономико-организационная структура предприятия розничной торговли «Перекресток» и оценена эффективность реализации консервированной овощной продукции на предприятии.

In the final qualifying work questions the nutritional value of mushrooms, canning technology and quality. Results goal, objectives and results of the examination of preserved mushrooms from different manufacturers sold in the trading network of St. Petersburg, on the organoleptic, physico-chemical parameters and safety. We consider the economic and organizational structure of retail trade enterprises "Perekrestok" and evaluated the effectiveness of the implementation of canned vegetable products in the enterprise.

Network User group Action
ILC SPbPU Local Network All
Read Print Download
Internet Authorized users SPbPU
Read Print Download
Internet Anonymous

Access count: 126 
Last 30 days: 0

Detailed usage statistics