Details

Title Анализ потребительских свойств, экспертиза качества и оценка эффективностиреализации мучных кондитерских изделий в торговом предприятии: бакалаврская работа: 38.03.07
Creators Устинова Эвелина Германовна
Scientific adviser Вытовтов А. А.
Organization Санкт-Петербургский политехнический университет Петра Великого; Институт "Торгово-экономический университет"
Imprint Санкт-Петербург, 2016
Collection Выпускные квалификационные работы; Общая коллекция
Subjects мучные кондитерские изделия; торговые предприятия; экспертиза качества; печенье; quality expertise; trade enterprises; flour confectionery products; muffins
Document type Bachelor graduation qualification work
File type PDF
Language Russian
Level of education Bachelor
Speciality code (FGOS) 38.03.07
Speciality group (FGOS) 380000 - Экономика и управление
DOI 10.18720/SPBPU/2/v16-1559
Rights Доступ по паролю из сети Интернет (чтение, печать, копирование)
Record key RU\SPSTU\edoc\33371
Record create date 10/20/2016

Allowed Actions

Action 'Read' will be available if you login or access site from another network

Action 'Download' will be available if you login or access site from another network

Group Anonymous
Network Internet

В выпускной квалификационной работе рассмотрены вопросы классификации и ассортимента мучных кондитерских изделий, описана технология их производства. Также рассмотрена пищевая ценность кексов, их химический состав, показатели качества и методы их контроля. Приведены цель, задачи и результаты оценки качества исследуемых образцов «столичных» кексов по органолептическим и физико-химическим показателям. Рассмотрена экономико-организационная структура розничного торгового предприятия ООО «Карусель» и дана оценка эффективности реализации «столичных» кексов на предприятии.

In the final qualifying work are considered the questions of classification and of the range flour confectionery products and is described the technology of production. Also is considered the nutritive value and chemical composition of muffins; quality indices and methods of its control. In the work is given the purpose, objectives and the results of quality assessment of samples of the “stolichn'” cupcakes on organoleptic and physico-chemical indicators. Is reviewed economic and organizational structure of the retail trade enterprise "Karusel'" and evaluated the effectiveness of the implementation of the " stolichn'" of cupcakes in the enterprise.

Network User group Action
ILC SPbPU Local Network All
Read Print Download
Internet Authorized users SPbPU
Read Print Download
Internet Anonymous

Access count: 149 
Last 30 days: 0

Detailed usage statistics