Details

Title Сравнительная товароведная характеристика, экспертиза качества пряников и оценка эффективности реализации мучных кондитерских изделий в торговом предприятии: бакалаврская работа: 38.03.07
Creators Чернышева Вероника Игоревна
Scientific adviser Малютенкова С. М.
Organization Санкт-Петербургский политехнический университет Петра Великого ; Институт "Торгово-экономический университет"
Imprint Санкт-Петербург, 2016
Collection Выпускные квалификационные работы ; Общая коллекция
Subjects мучные кондитерские изделия ; торговые предприятия ; экспертиза качества ; пряники ; quality expertise ; trade enterprises ; flour confectionery products ; gingerbreads
Document type Bachelor graduation qualification work
File type PDF
Language Russian
Level of education Bachelor
Speciality code (FGOS) 38.03.07
Speciality group (FGOS) 380000 - Экономика и управление
DOI 10.18720/SPBPU/2/v16-1560
Rights Доступ по паролю из сети Интернет (чтение, печать, копирование)
Record key RU\SPSTU\edoc\33372
Record create date 10/20/2016

Allowed Actions

Action 'Read' will be available if you login or access site from another network

Action 'Download' will be available if you login or access site from another network

Group Anonymous
Network Internet

В работе проведен анализ производства и потребления пряников; рассмотрены факторы, которые формируют ассортимент и качество овсяного печенья; изучен технологический процесс производства пряников; дана характеристика методов и объектов, с помощью которых были произведены исследования; исследован ассортимент пряников; охарактеризован торгово-технологический процесс на предприятии торговли и разработаны направления совершенствования в организации торгово-технологического процесса, произведена оценка экономической эффективности реализации кондитерских изделий в торговом предприятии.

In work the analysis of production and consumption of gingerbreads is carried out; factors which form the range and quality of oatmeal cookies are considered; technological process of production of gingerbreads is studied; the characteristic of methods and objects by means of which researches have been made is given; the range of gingerbreads is investigated; trade and technological process at trade enterprise is characterized and the directions of improvement in the organization of trade and technological process are developed, it is made assessment of economic efficiency of realization of confectionery in trade enterprise.

Network User group Action
ILC SPbPU Local Network All
Read Print Download
Internet Authorized users SPbPU
Read Print Download
Internet Anonymous

Access count: 3618 
Last 30 days: 0

Detailed usage statistics