Details

Title: Сравнительная товароведная характеристика, экспертиза качества пряников и оценка эффективности реализации мучных кондитерских изделий в торговом предприятии: бакалаврская работа: 38.03.07
Creators: Чернышева Вероника Игоревна
Scientific adviser: Малютенкова С. М.
Organization: Санкт-Петербургский политехнический университет Петра Великого; Институт "Торгово-экономический университет"
Imprint: Санкт-Петербург, 2016
Collection: Выпускные квалификационные работы; Общая коллекция
Subjects: мучные кондитерские изделия; торговые предприятия; экспертиза качества; пряники; quality expertise; trade enterprises; flour confectionery products; gingerbreads
Document type: Bachelor graduation qualification work
File type: PDF
Language: Russian
Speciality code (FGOS): 38.03.07
Speciality group (FGOS): 380000 - Экономика и управление
Links: http://doi.org/10.18720/SPBPU/2/v16-1560

Allowed Actions: Read Download (1.0 Mb) You need Flash Player to read document

Group: Anonymous

Network: FL SPbPU Local Network

Annotation

В работе проведен анализ производства и потребления пряников; рассмотрены факторы, которые формируют ассортимент и качество овсяного печенья; изучен технологический процесс производства пряников; дана характеристика методов и объектов, с помощью которых были произведены исследования; исследован ассортимент пряников; охарактеризован торгово-технологический процесс на предприятии торговли и разработаны направления совершенствования в организации торгово-технологического процесса, произведена оценка экономической эффективности реализации кондитерских изделий в торговом предприятии.

In work the analysis of production and consumption of gingerbreads is carried out; factors which form the range and quality of oatmeal cookies are considered; technological process of production of gingerbreads is studied; the characteristic of methods and objects by means of which researches have been made is given; the range of gingerbreads is investigated; trade and technological process at trade enterprise is characterized and the directions of improvement in the organization of trade and technological process are developed, it is made assessment of economic efficiency of realization of confectionery in trade enterprise.

Document access rights

Network User group Action
-> FL SPbPU Local Network All Read Print Download
Internet All Read Print Download

Document usage statistics

stat Document access count: 3526
Last 30 days: 35
Detailed usage statistics