Table | Card | RUSMARC | |
Allowed Actions: –
Action 'Read' will be available if you login or access site from another network
Action 'Download' will be available if you login or access site from another network
Group: Anonymous Network: Internet |
Annotation
В выпускной квалификационной работе, магистерской диссертации «Формирование ассортимента, повышение качества и безопасности продукции из морепродуктов» дана характеристика биологической и пищевой ценности рода тунцов из семейства скумбриевых. Объектами исследования явились два вида тунца: желтоперый Thunnus Albacares и синий Thunnus thynnus, мороженое филе которых подвергалось различным способам посола (инъектированию), отличающимся тем, что в посолочную смесь вместо химических консервантов добавлялся растительный экстракт, позволяющий повысить пищевую ценность морепродукции. Научно обоснованы сроки и условия хранения нового вида продукции.
Graduate qualification work, master's thesis “Seafood Products Range Formation, Quality and Safety Improvement” gives characteristics of bioavailability and nutritional value of tuna genus, Scombridae family. Subject of research is two types of tunes: yellow-finned tuna Thunnus Albacares and blue-finned tuna Thunnus thynnus frozen fillets of which have been pickled in different ways (injection). Curing mixture is added by plant extract instead of chemical preservatives that allows to increase nutritional value of seafood products. Storage terms and conditions for new type of product are scientifically based.
Document access rights
Network | User group | Action | ||||
---|---|---|---|---|---|---|
ILC SPbPU Local Network | All | |||||
Internet | Authorized users SPbPU | |||||
Internet | Anonymous |
Usage statistics
Access count: 126
Last 30 days: 0 Detailed usage statistics |