Details

Title Анализ методов ценообразования на кондитерские изделия в ООО «Лакомка» и разработка рекомендаций по ценовой политике: бакалаврская работа: 38.03.02
Creators Бледнова Виктория Владимировна
Scientific adviser Чачина Елена Григорьевна
Organization Санкт-Петербургский политехнический университет Петра Великого. Институт промышленного менеджмента, экономики и торговли
Imprint Санкт-Петербург, 2016
Collection Выпускные квалификационные работы; Общая коллекция
Subjects анализ деятельности предприятия; методы ценообразования; цены конкурентов; ценовая политика; the analysis of the company; pricing methods; the prices of your competitors; pricing policy
Document type Bachelor graduation qualification work
File type PDF
Language Russian
Level of education Bachelor
Speciality code (FGOS) 38.03.02
Speciality group (FGOS) 380000 - Экономика и управление
DOI 10.18720/SPBPU/2/v16-2239
Rights Доступ по паролю из сети Интернет (чтение, печать, копирование)
Record key RU\SPSTU\edoc\34301
Record create date 11/29/2016

Allowed Actions

Action 'Read' will be available if you login or access site from another network

Action 'Download' will be available if you login or access site from another network

Group Anonymous
Network Internet

В бакалаврской работе описана хозяйственная деятельность предприятия, ее цели и задачи. Рассмотрены и проанализированы методы ценообразования, используемые в ООО «Лакомка» и рассчитаны цены на продукцию при помощи затратных и рыночных методов ценообразования и даны рекомендации по устранению ошибок в ценовой политике.

The bachelor work describes the economic activity of the enterprise, its goals and objectives. Considered and analyzed pricing methods used in the company "Lakomka" and calculated the price of the product by costly and market pricing methods and recommendations for eliminating errors in pricing.

Network User group Action
ILC SPbPU Local Network All
Read Print Download
Internet Authorized users SPbPU
Read Print Download
Internet Anonymous

Access count: 1583 
Last 30 days: 0

Detailed usage statistics