Details

Title: Разработка проекта повышения удовлетворенности посетителей кафе «Флора»: дипломный проект: 080507
Creators: Ульянова Анна Ивановна
Scientific adviser: Белостоцкая Анна Александровна
Organization: Санкт-Петербургский политехнический университет Петра Великого. Институт промышленного менеджмента, экономики и торговли
Imprint: Санкт-Петербург, 2016
Collection: Выпускные квалификационные работы; Общая коллекция
Subjects: удовлетворенность потребителей; сенсорный маркетинг; рынок ресторанных услуг; программа повышения удовлетворенности потребителей; customer satisfaction; sensory branding; market restaurant services; the program will enhance customer satisfaction
Document type: Specialist graduation qualification work
File type: PDF
Language: Russian
Speciality code (OKSO): 080507
Speciality group (OKSO): 080000 - Экономика и управление
Links: http://doi.org/10.18720/SPBPU/2/v16-2410

Allowed Actions: Read Download (0.7 Mb) You need Flash Player to read document

Group: Anonymous

Network: FL SPbPU Local Network

Annotation

Первая глава дипломного проекта посвящена анализу применения концепции сенсорного маркетинга на рынке ресторанных услуг, проанализированы методы сенсорного маркетинга, которые нашли свое отражение на рынке ресторанных услуг, рассмотрены информационные технологии, способствующие усилению сенсорного маркетинга. Во второй главе даны теоретические основы концепции сенсорного маркетинга, автором проведен критический анализ определений и подходов к сенсорному маркетингу различных отечественных и зарубежных ученых. В третьей главе автор разработал программу по повышению удовлетворенности посетителей кафе «Флора», основанную на проведенном маркетинговом исследовании, результаты которого были положены в основу программы, а также дана оценка эффективности предложенных мероприятий.

The first chapter of the diploma project is dedicated to the analysis of the application of touch marketing concept on the market restaurant services , analyzed sensory marketing methods , which are reflected in the market of restaurant services , information technology considered that increase sensory marketing. In the second chapter provides the theoretical basis of sensory marketing concepts , the author of the critical analysis of the definitions of and approaches to sensory marketing a variety of domestic and foreign scientists . In the third chapter, the author has developed a program to improve the satisfaction of visitors cafe "Flora" , based on the conducting market research , the results of which formed the basis of the program , as well as an assessment of the effectiveness of the proposed measures .

Document access rights

Network User group Action
-> FL SPbPU Local Network All Read Print Download
Internet All Read Print Download

Document usage statistics

stat Document access count: 444
Last 30 days: 8
Detailed usage statistics