Details

Title Разработка бизнес-плана создания малого предприятия в сфере общественного питания: бакалаврская работа: 38.03.01
Creators Кузнецов Иван Григорьевич
Scientific adviser Коган Г. А.
Organization Санкт-Петербургский политехнический университет Петра Великого. Институт промышленного менеджмента, экономики и торговли
Imprint Санкт-Петербург, 2016
Collection Выпускные квалификационные работы; Общая коллекция
Subjects бизнес-план; малое предприятие; сервис; общественное питание; business plan; small business; service; public catering
Document type Bachelor graduation qualification work
File type PDF
Language Russian
Level of education Bachelor
Speciality code (FGOS) 38.03.01
Speciality group (FGOS) 380000 - Экономика и управление
DOI 10.18720/SPBPU/2/v16-2593
Rights Доступ по паролю из сети Интернет (чтение, печать, копирование)
Record key RU\SPSTU\edoc\34632
Record create date 12/6/2016

Allowed Actions

Action 'Read' will be available if you login or access site from another network

Action 'Download' will be available if you login or access site from another network

Group Anonymous
Network Internet

Общественное питание, как отрасль народного хозяйства представляет собой особую форму услуг населения. Мобильность населения и широкая доступность деловой части населения к предпринимательской деятельности определяли развитие сети заведений общественного питания. В работе рассмотрены все аспекты бизнес плана кафе «Надежда». Проведен STEP-анализ, определено место расположения заведения, изложено резюме предприятия и проведен предположительные расчеты себестоимости и прибыли. Обоснована необходимость и размер кредита, рассмотрены возможные риски.

Food as a sector of the economy is a special form of public service. The mobility of the population and the wide availability of the business part of the population to the business activities defined development of a network of public catering establishments. The paper deals with all aspects of the business plan for the cafe "Hope". Spend STEP-analysis, we determined the location establishments, enterprises set out separately and held a tentative calculations of cost and profit. The necessity and the size of the loan, consider the possible risks.

Network User group Action
ILC SPbPU Local Network All
Read Print Download
Internet Authorized users SPbPU
Read Print Download
Internet Anonymous

Access count: 473 
Last 30 days: 0

Detailed usage statistics