Details
Title | Разработка бизнес-плана создания малого предприятия в сфере общественного питания: бакалаврская работа: 38.03.01 |
---|---|
Creators | Кузнецов Иван Григорьевич |
Scientific adviser | Коган Г. А. |
Organization | Санкт-Петербургский политехнический университет Петра Великого. Институт промышленного менеджмента, экономики и торговли |
Imprint | Санкт-Петербург, 2016 |
Collection | Выпускные квалификационные работы; Общая коллекция |
Subjects | бизнес-план; малое предприятие; сервис; общественное питание; business plan; small business; service; public catering |
Document type | Bachelor graduation qualification work |
File type | |
Language | Russian |
Level of education | Bachelor |
Speciality code (FGOS) | 38.03.01 |
Speciality group (FGOS) | 380000 - Экономика и управление |
DOI | 10.18720/SPBPU/2/v16-2593 |
Rights | Доступ по паролю из сети Интернет (чтение, печать, копирование) |
Record key | RU\SPSTU\edoc\34632 |
Record create date | 12/6/2016 |
Allowed Actions
–
Action 'Read' will be available if you login or access site from another network
Action 'Download' will be available if you login or access site from another network
Group | Anonymous |
---|---|
Network | Internet |
Общественное питание, как отрасль народного хозяйства представляет собой особую форму услуг населения. Мобильность населения и широкая доступность деловой части населения к предпринимательской деятельности определяли развитие сети заведений общественного питания. В работе рассмотрены все аспекты бизнес плана кафе «Надежда». Проведен STEP-анализ, определено место расположения заведения, изложено резюме предприятия и проведен предположительные расчеты себестоимости и прибыли. Обоснована необходимость и размер кредита, рассмотрены возможные риски.
Food as a sector of the economy is a special form of public service. The mobility of the population and the wide availability of the business part of the population to the business activities defined development of a network of public catering establishments. The paper deals with all aspects of the business plan for the cafe "Hope". Spend STEP-analysis, we determined the location establishments, enterprises set out separately and held a tentative calculations of cost and profit. The necessity and the size of the loan, consider the possible risks.
Network | User group | Action |
---|---|---|
ILC SPbPU Local Network | All |
|
Internet | Authorized users SPbPU |
|
Internet | Anonymous |
|
Access count: 473
Last 30 days: 0