Table | Card | RUSMARC | |
Allowed Actions: –
Action 'Read' will be available if you login or access site from another network
Action 'Download' will be available if you login or access site from another network
Group: Anonymous Network: Internet |
Annotation
Цель - формирование кадровой политики предприятия общественного питания. Задачами работы являются: · Рассмотрение основных понятий и терминов, необходимых для раскрытия сущности кадровой политики. Методы и способы оценки эффективности кадровой политики на предприятии. Описание предприятия и проведение анализа существующей кадровой политики на выбранном предприятии. ·Формирование и предложение путей развития и улучшения кадровой политики. Предмет исследования - кадровая политика, проводимая данным предприятием.
The goal - the formation of personnel policies catering . The objectives of the work are: • Consideration of the key concepts and terms required for the disclosure of the personnel policy . • Techniques and methods for evaluating the effectiveness of personnel policy in the company . • Description of the enterprise and analysis of the existing human resources policy in the selected company . • Formation and offer ways to develop and improve the personnel policy . Subject of research - the personnel policy pursued by the enterprise .
Document access rights
Network | User group | Action | ||||
---|---|---|---|---|---|---|
ILC SPbPU Local Network | All | |||||
Internet | Authorized users SPbPU | |||||
Internet | Anonymous |
Usage statistics
Access count: 136
Last 30 days: 0 Detailed usage statistics |