Details

Title Формирование эффективного стиля руководителя на современном предприятии: бакалаврская работа: 38.03.02
Creators Дьяконова Мария Георгиевна
Scientific adviser Харламова Татьяна Львовна
Organization Санкт-Петербургский политехнический университет Петра Великого ; Институт "Торгово-экономический университет"
Imprint Санкт-Петербург, 2016
Collection Выпускные квалификационные работы ; Общая коллекция
Subjects стили руководства ; head of the style
Document type Bachelor graduation qualification work
File type PDF
Language Russian
Level of education Bachelor
Speciality code (FGOS) 38.03.02
Speciality group (FGOS) 380000 - Экономика и управление
DOI 10.18720/SPBPU/2/v17-87
Rights Доступ по паролю из сети Интернет (чтение, печать, копирование)
Record key RU\SPSTU\edoc\35941
Record create date 1/26/2017

Allowed Actions

Action 'Read' will be available if you login or access site from another network

Action 'Download' will be available if you login or access site from another network

Group Anonymous
Network Internet

Выпускная квалификационная работа посвящена важному практическому вопросу - оценке эффективности труда руководителя предприятия торговли ООО «Гурмания» и разработке рекомендаций, направленных на ее повышение. В первой главе рассматривались основные понятия, сущность, факторы и классификация стилей, характеризующие деятельность руководителя предприятия. Во второй главе описывалась деятельность предприятия, также анализировался сложившийся стиль работы руководителя ООО «Гурмания» (личные характеристики и качества директора), выделялись достоинства и недостатки стиля руководителя. В третьей главе предлагались решения по устранению рассмотренных недостатков стиля управления на предприятии ООО «Гурмания» описывалась оценка и адаптация рекомендуемого стиля, а также ожидаемая эффективность внедрения рекомендаций.

Final qualifying work is devoted to an important practical issue - evaluating the effectiveness of the director of trade labor Ltd. "Gurmania" and development aimed at improving its recommendations. The first chapter deals with the basic concepts, the essence, factors and classification of styles that characterize the work of the director. In the second chapter describes the activities of the company, also analyzed the prevailing style of the head of "gourmets" (personal characteristics and the quality of the director), stood out advantages and disadvantages of the head of the style. The third chapter offers solutions to address the shortcomings discussed management style in the company of "gourmets" describes the evaluation and adaptation of the recommended style, as well as the expected efficiency of the implementation of the recommendations.

Network User group Action
ILC SPbPU Local Network All
Read Print Download
Internet Authorized users SPbPU
Read Print Download
Internet Anonymous

Access count: 146 
Last 30 days: 0

Detailed usage statistics