Details

Title: Формирование эффективного стиля руководителя на современном предприятии: бакалаврская работа: 38.03.02
Creators: Дьяконова Мария Георгиевна
Scientific adviser: Харламова Татьяна Львовна
Organization: Санкт-Петербургский политехнический университет Петра Великого; Институт "Торгово-экономический университет"
Imprint: Санкт-Петербург, 2016
Collection: Выпускные квалификационные работы; Общая коллекция
Subjects: стили руководства; head of the style
Document type: Bachelor graduation qualification work
File type: PDF
Language: Russian
Level of education: Bachelor
Speciality code (FGOS): 38.03.02
Speciality group (FGOS): 380000 - Экономика и управление
DOI: 10.18720/SPBPU/2/v17-87
Rights: Доступ по паролю из сети Интернет (чтение, печать, копирование)
Record key: RU\SPSTU\edoc\35941

Allowed Actions:

Action 'Read' will be available if you login or access site from another network Action 'Download' will be available if you login or access site from another network

Group: Anonymous

Network: Internet

Annotation

Выпускная квалификационная работа посвящена важному практическому вопросу - оценке эффективности труда руководителя предприятия торговли ООО «Гурмания» и разработке рекомендаций, направленных на ее повышение. В первой главе рассматривались основные понятия, сущность, факторы и классификация стилей, характеризующие деятельность руководителя предприятия. Во второй главе описывалась деятельность предприятия, также анализировался сложившийся стиль работы руководителя ООО «Гурмания» (личные характеристики и качества директора), выделялись достоинства и недостатки стиля руководителя. В третьей главе предлагались решения по устранению рассмотренных недостатков стиля управления на предприятии ООО «Гурмания» описывалась оценка и адаптация рекомендуемого стиля, а также ожидаемая эффективность внедрения рекомендаций.

Final qualifying work is devoted to an important practical issue - evaluating the effectiveness of the director of trade labor Ltd. "Gurmania" and development aimed at improving its recommendations. The first chapter deals with the basic concepts, the essence, factors and classification of styles that characterize the work of the director. In the second chapter describes the activities of the company, also analyzed the prevailing style of the head of "gourmets" (personal characteristics and the quality of the director), stood out advantages and disadvantages of the head of the style. The third chapter offers solutions to address the shortcomings discussed management style in the company of "gourmets" describes the evaluation and adaptation of the recommended style, as well as the expected efficiency of the implementation of the recommendations.

Document access rights

Network User group Action
ILC SPbPU Local Network All Read Print Download
Internet Authorized users SPbPU Read Print Download
-> Internet Anonymous

Usage statistics

stat Access count: 146
Last 30 days: 0
Detailed usage statistics