Table | Card | RUSMARC | |
Allowed Actions: –
Action 'Read' will be available if you login or access site from another network
Group: Anonymous Network: Internet |
Annotation
Тема выпускной квалификационной работы: «Организация производственно-торговой деятельности предприятия общественного питания по адресу: г. Санкт-Петербург, Петергоф, Санкт-Петербургский проспект, д. 29»Целью выпускной квалификационной работы является разработка и проектирование организации торгово-производственной деятельности предприятия общественного питания. Проведены маркетинговые исследования. Разработана концепция кафе-пиццерии и обосновано количество мест. Определен основной контингент потребителей, а также проведен анализ конкурентов в радиусе 1 км. Была разработана производственная программа предприятия. Разработано меню и планово-расчетное меню для предприятия питания. На основе планово-расчетного меню произведены расчеты цехов и технологического оборудования для них. Разработана организационная структура, штатное расписание кафе-пиццерии, построен график выхода на работу персонала. Представлена должностная инструкция на повара. Предложены меры, обеспечивающие пожарную безопасность и требования обеспечивающие комфортные условия труда на производстве. Определены основные экономические показатели: товарооборот – 261058 тыс. руб. и чистая прибыль – 21338 тыс. руб. Экономические расчеты показали целесообразность открытия кафе-пиццерии. Кафе-пиццерия окупится по истечении трех лет, а ее рентабельность составила 8,17 %.
The topic of the final qualification work: "Organization of production and trade activities of a catering company at the address: St. Petersburg, Peterhof, St. Petersburg Avenue, 29"The purpose of the final qualification work is the development and design of the organization of trade and production activities of a catering company. Marketing research has been conducted. The concept of a pizzeria cafe has been developed and the number of seats has been justified. The main contingent of consumers was determined, as well as an analysis of competitors within a radius of 1 km. The production program of the enterprise was developed. A menu and a planned calculation menu for a catering company have been developed. Calculations of workshops and technological equipment for them were made on the basis of the planning and settlement menu. The organizational structure has been developed, the staffing table of the pizzeria cafe, and the schedule of staff going to work has been built. The job description for the cook is presented. Measures to ensure fire safety and requirements to ensure comfortable working conditions in the workplace are proposed. The main economic indicators are determined: trade turnover – 261058 thousand rubles and net profit – 21338 thousand rubles. Economic calculations have shown the expediency of opening a pizzeria cafe. The pizzeria cafe will pay off after three years, and its profitability was 8.17%.
Document access rights
Network | User group | Action | ||||
---|---|---|---|---|---|---|
ILC SPbPU Local Network | All | |||||
Internet | Authorized users SPbPU | |||||
Internet | Anonymous |
Table of Contents
- Листы и виды
- Модель
- Листы и виды
- Модель
Usage statistics
Access count: 89
Last 30 days: 29 Detailed usage statistics |