Details

Title Le Patissier royal Parisien, ou Traité élémentaire et Pratique de la Pâtisserie ancienne et moderne, de l'entremets de sucre, des entrées froides et des socles
Creators Carême M. A.
Imprint Paris, 1815
Electronic publication Санкт-Петербург, 2016
Collection Кулинарная библиотека Ленинградского учебного комбината общественного питания ; Общая коллекция
Subjects кондитерские изделия ; кулинария ; французская кухня
UDC 641.5/.8(44)
Document type Other
File type PDF
Language French
DOI 10.18720/SPBPU/2/ed-3258
Rights Доступ по паролю из сети Интернет (чтение)
Record key RU\SPSTU\edoc\33508
Record create date 11/3/2016

Allowed Actions

Action 'Read' will be available if you login or access site from another network

Group Anonymous
Network Internet
Network User group Action
ILC SPbPU Local Network All
Read
Internet Authorized users SPbPU
Read
Internet Anonymous

Access count: 21 
Last 30 days: 3

Detailed usage statistics