Details

Title L'Art Culinaire: revue bi-mensuelle. A. 2, № 1-24
Organization Société des Cuisiniers Français. l'Ecole professionnelle de cuisine (cuisine, patisserie, confiserie). Section générale de l'Union universelle pour le progrès de l'Art culinaire à Paris
Imprint Paris, 1884
Electronic publication Санкт-Петербург, 2016
Collection Кулинарная библиотека Ленинградского учебного комбината общественного питания ; Общая коллекция
Subjects кулинария
UDC 641.5/.8(051)
Document type Other
File type PDF
Language French
DOI 10.18720/SPBPU/2/ed-3284
Rights Доступ по паролю из сети Интернет (чтение)
Record key RU\SPSTU\edoc\34531
Record create date 12/2/2016

Allowed Actions

Action 'Read' will be available if you login or access site from another network

Group Anonymous
Network Internet
Network User group Action
ILC SPbPU Local Network All
Read
Internet Authorized users SPbPU
Read
Internet Anonymous
  • TABLE DES MATIÈRES

Access count: 8 
Last 30 days: 0

Detailed usage statistics