Details

Title: Наставление к выделыванию хорошего домашнего уксуса: соч. У.
Creators: Усов Степан Михайлович
Imprint: Санкт-Петербург, 1829
Electronic publication: Санкт-Петербург, 2017
Collection: Кулинарная библиотека Ленинградского учебного комбината общественного питания; Общая коллекция
Subjects: уксус
UDC: 663.242
File type: PDF
Language: Russian
DOI: 10.18720/SPBPU/2/ed-3337
Rights: Доступ по паролю из сети Интернет (чтение, печать, копирование)

Allowed Actions:

Action 'Read' will be available if you login or access site from another network Action 'Download' will be available if you login or access site from another network

Group: Anonymous

Network: Internet

Document access rights

Network User group Action
ILC SPbPU Local Network All Read Print Download
Internet Authorized users Read Print Download
-> Internet Anonymous

Table of Contents

  • Введенiе
  • Признаки хорошаго уксуса
  • Происхожденіе уксуса
  • О жидкостяхъ, изъ коихъ добывается уксусъ, и о заквасктъ
  • О бродильной посудѣ
  • О производствѣ броженія
  • Объ осветленіи уксуса
  • О сбереженіи уксуса
  • Заключеніе

Usage statistics

stat Access count: 6
Last 30 days: 1
Detailed usage statistics