Details

Title Формирование себестоимости продукции хлебопекарного производства в бухгалтерском и налоговом учете (на примере ООО "Фацер"): бакалаврская работа: 38.03.01
Creators Яцук Валерия Андреевна
Scientific adviser Кочинев Юрий Юрьевич
Organization Санкт-Петербургский политехнический университет Петра Великого. Институт промышленного менеджмента, экономики и торговли
Imprint Санкт-Петербург, 2016
Collection Выпускные квалификационные работы ; Общая коллекция
Subjects бухгалтерский учет ; налоговый учет ; финансовые показатели ; себестоимость ; структура управления ; хлебопекарная продукция ; accounting ; fiscal accounting ; financial highlights ; cost price ; managment structure ; bakery products
Document type Bachelor graduation qualification work
File type PDF
Language Russian
Level of education Bachelor
Speciality code (FGOS) 38.03.01
Speciality group (FGOS) 380000 - Экономика и управление
DOI 10.18720/SPBPU/2/v16-1156
Rights Доступ по паролю из сети Интернет (чтение, печать, копирование)
Record key RU\SPSTU\edoc\32758
Record create date 9/13/2016

Allowed Actions

Action 'Read' will be available if you login or access site from another network

Action 'Download' will be available if you login or access site from another network

Group Anonymous
Network Internet

В бакалаврской работе представлена общая характеристика ООО "Фацер", проанализированы технико-экономические и финансовые показатели. Выполнен комплексный экономический анализ формирования хлебопекарной продукции в ООО "Фацер". Выявлены резервы снижения себестоимости продукции.

The bachelor work presents a general description of the company "Fazer", analyzed the technical, economic and financial indicators. It completed a comprehensive economic analysis of the formation of bakery products in the company "Fazer". Identified reserves to reduce the cost of production.

Network User group Action
ILC SPbPU Local Network All
Read Print Download
Internet Authorized users SPbPU
Read Print Download
Internet Anonymous

Access count: 713 
Last 30 days: 0

Detailed usage statistics