Details

Title: Товароведная характеристика, экспертиза и оценка качества байхового чая и оценка эффективности реализации бакалейных товаров в торговом предприятии: бакалаврская работа: 38.03.07
Creators: Варцаба Алина Сергеевна
Scientific adviser: Пилипенко Т. В.
Organization: Санкт-Петербургский политехнический университет Петра Великого; Институт "Торгово-экономический университет"
Imprint: Санкт-Петербург, 2016
Collection: Выпускные квалификационные работы; Общая коллекция
Subjects: чай черный; экспертиза качества; бакалея; торговые предприятия; long leaf tea; quality expertise; grocery; trade enterprises
Document type: Bachelor graduation qualification work
File type: PDF
Language: Russian
Level of education: Bachelor
Speciality code (FGOS): 38.03.07
Speciality group (FGOS): 380000 - Экономика и управление
DOI: 10.18720/SPBPU/2/v16-1533
Rights: Доступ по паролю из сети Интернет (чтение, печать, копирование)
Record key: RU\SPSTU\edoc\33269

Allowed Actions:

Action 'Read' will be available if you login or access site from another network Action 'Download' will be available if you login or access site from another network

Group: Anonymous

Network: Internet

Annotation

В выпускной квалификационной работе «Товароведная характеристика, экспертиза и оценка качества байхового чая и оценка эффективности реализации бакалейных товаров в торговом предприятии » раскрыты вопросы касаемо товароведной характеристики, классификации и ассортимента черного байхового чая. Поставленные задачи и цели выполнены, приведены результаты проведения экспертизы качества образцов чая черного байхового по органолептическим и физико-химическим показателям. Рассмотрена экономико-организационная структура розничного торгового предприятия «Дикси», дана оценка эффективности реализации бакалейных товаров на предприятии.

In final qualification work "The characteristic, examination and evaluation test of long leaf tea and an assessment of effectiveness of realization of groceries in trade enterprise" are viewed by merchandizing questions of regarding characteristic, classification and the range of long leaf black tea. Objectives and the purposes are executed, given results of carrying out examination of quality of exemplars of tea black long leaf on organoleptic and physical and chemical indexes. The economical and organizational structure of retail trade enterprise "Dixie" is considered, the assessment of effectiveness of realization of groceries at the enterprise is given.

Document access rights

Network User group Action
ILC SPbPU Local Network All Read Print Download
Internet Authorized users SPbPU Read Print Download
-> Internet Anonymous

Usage statistics

stat Access count: 119
Last 30 days: 0
Detailed usage statistics