Table | Card | RUSMARC | |
Allowed Actions: –
Action 'Read' will be available if you login or access site from another network
Action 'Download' will be available if you login or access site from another network
Group: Anonymous Network: Internet |
Annotation
В выпускной квалификационной работе рассмотрены вопросы пищевой ценности шампиньонов, технологии консервирования и качества. Приведены цель, задачи и результаты экспертизы консервированных шампиньонов разных производителей, реализуемых в торговой сети Санкт-Петербурга, по органолептическим, физико-химическим показателям и безопасности. Рассмотрена экономико-организационная структура предприятия розничной торговли «Перекресток» и оценена эффективность реализации консервированной овощной продукции на предприятии.
In the final qualifying work questions the nutritional value of mushrooms, canning technology and quality. Results goal, objectives and results of the examination of preserved mushrooms from different manufacturers sold in the trading network of St. Petersburg, on the organoleptic, physico-chemical parameters and safety. We consider the economic and organizational structure of retail trade enterprises "Perekrestok" and evaluated the effectiveness of the implementation of canned vegetable products in the enterprise.
Document access rights
Network | User group | Action | ||||
---|---|---|---|---|---|---|
ILC SPbPU Local Network | All | |||||
Internet | Authorized users SPbPU | |||||
Internet | Anonymous |
Usage statistics
Access count: 126
Last 30 days: 0 Detailed usage statistics |