Table | Card | RUSMARC | |
Allowed Actions: –
Action 'Read' will be available if you login or access site from another network
Action 'Download' will be available if you login or access site from another network
Group: Anonymous Network: Internet |
Annotation
В работе рассмотрены вопросы рынка, классификации и ассортимента творога. Приведены цель, задачи и и результаты экспертизы качества творога на основе 9% жирного творога в упаковках по органолептическим, физико-химическим и микробиологическим показателям. Рассмотрена экономико-организационная структура розничного торгового предприятия «Пятёрочка» и оценена эффективность реализации творожной продукции на предприятии.
In this work the market issues, classification and assortment of cheese. Results goal, objectives and results and the quality of the examination on the basis of cottage cheese 9% fat cottage cheese in packs of organoleptic, physical, chemical and microbiological parameters. We consider the economic and organizational structure of retail trade enterprise "Pyaterochka" and evaluated the effectiveness of the implementation of curd products in the enterprise.
Document access rights
Network | User group | Action | ||||
---|---|---|---|---|---|---|
ILC SPbPU Local Network | All | |||||
Internet | Authorized users SPbPU | |||||
Internet | Anonymous |
Usage statistics
Access count: 142
Last 30 days: 1 Detailed usage statistics |