Details

Title Товароведная характеристика, экспертиза качества творога и оценка эффективности реализации молочных продуктов в торговом предприятии: бакалаврская работа: 38.03.07
Creators Пономарев Александр Игоревич
Scientific adviser Пилипенко Т. В.
Organization Санкт-Петербургский политехнический университет Петра Великого ; Институт "Торгово-экономический университет"
Imprint Санкт-Петербург, 2016
Collection Выпускные квалификационные работы ; Общая коллекция
Subjects молочные продукты ; творог ; экспертиза качества ; торговые предприятия ; dairy products ; quality expertise ; cottage cheese ; trade enterprises
Document type Bachelor graduation qualification work
File type PDF
Language Russian
Level of education Bachelor
Speciality code (FGOS) 38.03.07
Speciality group (FGOS) 380000 - Экономика и управление
DOI 10.18720/SPBPU/2/v16-1542
Rights Доступ по паролю из сети Интернет (чтение, печать, копирование)
Record key RU\SPSTU\edoc\33288
Record create date 10/12/2016

Allowed Actions

Action 'Read' will be available if you login or access site from another network

Action 'Download' will be available if you login or access site from another network

Group Anonymous
Network Internet

В работе рассмотрены вопросы рынка, классификации и ассортимента творога. Приведены цель, задачи и и результаты экспертизы качества творога на основе 9% жирного творога в упаковках по органолептическим, физико-химическим и микробиологическим показателям. Рассмотрена экономико-организационная структура розничного торгового предприятия «Пятёрочка» и оценена эффективность реализации творожной продукции на предприятии.

In this work the market issues, classification and assortment of cheese. Results goal, objectives and results and the quality of the examination on the basis of cottage cheese 9% fat cottage cheese in packs of organoleptic, physical, chemical and microbiological parameters. We consider the economic and organizational structure of retail trade enterprise "Pyaterochka" and evaluated the effectiveness of the implementation of curd products in the enterprise.

Network User group Action
ILC SPbPU Local Network All
Read Print Download
Internet Authorized users SPbPU
Read Print Download
Internet Anonymous

Access count: 143 
Last 30 days: 0

Detailed usage statistics