Details

Title: Сравнительная товароведная характеристика, экспертиза качества грейпфрутов и лимонов и оценка эффективности реализации плодоовощной продукции в торговом предприятии: бакалаврская работа: 38.03.07
Creators: Федорова Кристина Владимировна
Scientific adviser: Старостенко И. Э.
Organization: Санкт-Петербургский политехнический университет Петра Великого; Институт "Торгово-экономический университет"
Imprint: Санкт-Петербург, 2016
Collection: Выпускные квалификационные работы; Общая коллекция
Subjects: грейпфруты; лимоны; экспертиза качества; торговые предприятия; grapefruits; quality expertise; lemons; trade enterprises
Document type: Bachelor graduation qualification work
File type: PDF
Language: Russian
Level of education: Bachelor
Speciality code (FGOS): 38.03.07
Speciality group (FGOS): 380000 - Экономика и управление
DOI: 10.18720/SPBPU/2/v16-1543
Rights: Доступ по паролю из сети Интернет (чтение, печать, копирование)
Record key: RU\SPSTU\edoc\33302

Allowed Actions:

Action 'Read' will be available if you login or access site from another network Action 'Download' will be available if you login or access site from another network

Group: Anonymous

Network: Internet

Annotation

В работе рассмотрены вопросы химического состава, сортов и болезней грейпфрутов и лимонов. Приведены цели, задачи и результаты исследования качества плодов грейпфрутов и лимонов по органолептическим и физико-химическим показателям качества. Рассмотрена экономико-организационная характеристика розничного торгового предприятия «Первая премия» и оценена эффективность реализации плодоовощной продукции на предприятии.

In the final qualifying work on the topic: «Comparative commodity research characteristics, examination of quality of grapefruits and lemons and evaluation of efficiency of the implementation of fruit and vegetable products in trade enterprise» questions of the chemical composition, grades and diseases of grapefruits and lemons are considered. Given the goals, objectives and results of the study of fruit quality of grapefruit and lemons on organoleptic and physico-chemical indicators. The economical and organizational characteristic of retail trade enterprise "First Award" is considered and efficiency of realization of fruit and vegetable products at the enterprise is estimated.

Document access rights

Network User group Action
ILC SPbPU Local Network All Read Print Download
External organizations N2 All Read
External organizations N1 All
Internet Authorized users SPbPU Read Print Download
Internet Authorized users (not from SPbPU, N2) Read
Internet Authorized users (not from SPbPU, N1)
-> Internet Anonymous

Usage statistics

stat Access count: 166
Last 30 days: 0
Detailed usage statistics